Att hjälpa håret att återhämta sig.

 

Sommar – och med det lite mer slit på håret. Det blir ju så, med sol och salta bad och och annat som lätt torkar ut håret och gör det trist och bångstyrigt, iallafall mitt. Så jag försöker ta hand om det på samma sätt som jag försöker ta hand om huden; skydda det mot solen och återföra fukt och andra nyttigheter.

En sak jag använder är den här; Moroccan Mirakel Hair Mask från Maybeauty!

 

 

En slags hätta full med godis för håret;

en djupgående hårinpackning med Moroccan Oil som tränger in i håret och hjälper det återfå sin fukt och glans. Det blir mer lätthanterligt och framförallt mycket glansigare och ser friskare ut.

 

 

Tvätta först håret och stoppa sen in det i hättan!

Jag tycker att det är enklast att samla ihop det i en liten bulle högst upp och sen dra på hättan. Massera sedan ner inpackningen i håret. Om du vill kan du knyta en handduk om för extra mycket värme. Låt det sitta i ca 30 minuter innan du sköljer ur.

 

 

Efter blir håret mer lättgörligt och mjukare på en gång (bäst effekt är det om man använder masken en gång i veckan). Håret behöver ju lite extra omsorg, det också. Och i samarbete med MayBeauty får ni nu 30% rabatt om ni vill testa eller behöver fylla på lagret där hemma.

Koden ni ska ange är fruhair30 (koden är redan dragen när du kommer till kassan) och mer om masken och hur du beställer hittar du HÄR.

 

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

Rekommenderade inlägg