Att ha gjort marknad med pojkarna.

 

Häromdagen stoppade vi in pojkära i bilen och körde på marknad!

Ni vet, den där retro typen som man själv älskade som barn; när det är marknadsstånd som säljer tingeltangel (på min tid mycket ringar, nu mycket fidgetspinners) och mat och godis och det finns karuseller som nog inte blivit besiktigade sen 70-talet och som snurrar alldeles för fort för med-åkande föräldrar. Den typen.

Inte för att vi själv var så pepp, men barnen var i extas över minitivoli och spännande saker att titta på, och det har ju liksom blivit en del av det som räknas.

 

 

Jag såg ut såhär!

I blus jag köpte på Zara i Barcelona, underbara byxor med tunn revär på sidan från Hunkydory HÄR och leoskorna ni sett tidigare och som finns HÄR (och koden NÅGONSFRU20 är förlängd och gäller till och med nu på söndag – den ger alltså 20% på allt till ord pris hos Country-Dreams).

 

 

Så, det gjorde vi.

Åkte karusell, åt churros, tittade på tingeltangel och roade barn.

Och idag ska vi in till Växjö tror jag, mannen behöver komplettera något till verktygslådan och något som vi behöver för att få upp ett litet växthus, och jag –

ja, jag ska köpa färg.

Ha en fin fredag, allihop, och tusen tack för alla era ord.

 

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

6 kommentarer till “Att ha gjort marknad med pojkarna.

  1. Nu ska man ju egentligen inte säga åt någon sjuk att de ser sjuka ut etc…. men Emma, som jag önskar att jag kunde bära en del av den sorg du har. Den gloria av energi du annars bär är inte där just nu och jag som.sörjt och förlorat människor jag älskat, känner så väl igen känslan du bär i ditt bröst. Vad du anstränger dig, fortfarande göra andra i din omgivning glada, försöka andas….så fint och så skört. Ser fram emot att se dina målade projekt och tills dess, stor stor tröstande kram

  2. Jag beklagar sorgen men gratulerar till målandet. Även om dina verkställda projekt ofta ger mig lite prestationsångest (vilket ligger hos mig och min oförmåga att få tummen ur).
    Härligt med marknad – man måste ju hitta på lite saker även vid en skön semester vid stugan tycker jag. Vi anlände igen igår och det verkar tyvärr bli en del moln och regn kommande dagar. Gäller att planera in lite kuligheter bredvid slappandet!


  3. Ett utflyktstips i närheten av Växjö som jag tror du skulle tycka om är lantcafet i Ör. Det är café och trädgårdsbutik i ett. Väldigt mysig miljö. Ligger inte så långt ifrån Östregårds loppis. Kramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg