Att ha ett trädgårdstips!

 

Titta vilka fina små solcellslampor jag hittade på Clas Ohlson!

Små glödlampor på sladd och med själva solcellsmojängen högst upp, och 29 kr stycket kostade dom. Så jag köpte på mig ett gäng och hängde några i det gamla äppelträdet på baksidan, och några hängde jag här:

 

 

På odlingspallarna!

Så nu hängdes de där och laddar upp sig på dagen, och när skymningen kommit och man tassar ner för att kika så lyser det vackert där ute.

 

 

Titta!

Som en magisk liten Alice i Underlandet-miljö.

Så det får bli dagens budgettips för trädgården; små glödlampor med solceller (finns HÄR).

Så himla fint när det skymmer.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha ett trädgårdstips!

  1. Tack för det fina tipset! Har längtat efter just glödlampsbelysning till växthuset men inte vetat hur jag skulle lösa det! Nu lyser det så vackert i grönskan och jag blev alldeles glad när nyss jag tittade ut i mörkret! Kram och tack❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.