Att ha en stol till hallen.

 

En stol till hallen har jag ju också hittat!

Tycker att de här låga, knubbiga stolarna från Tine K är så tacksamma att möblera med; de tar inte så mycket plats men har ändå mycket sittyta och är framförallt vackra att se på. Denna köpte jag av Annelie med rabatt (finns HÄR <– reklamlänk) och nu står den stadigt i hallen (bilderna togs innan köket målades) och erbjuder stöd när man behöver sitta ner och sätta på barnen skorna eller behöver ställa ifrån sig väskan när man kommer in.

Blev perfekt, helt enkelt.

 

1 kommentar till “Att ha en stol till hallen.

  1. Så fint och ergonomiskt!
    Jag älskar stolar…har lätt för att samla på mig stolar. Just nu slår mitt hjärta varmt för några stolar som jag ärvt, de har funnits och använts sedan mitten av 1850-talet av mina förfäder. Så de har en själ och berör mig starkt. Jag skulle så gärna vilja kunna kika bakåt i tiden och fått varit med…för att sedan återkomma till tiden nu 😉.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg