Att njuta i fulla drag.

| reklam countrydreams |

 

På plats!

I detta andra paradis i livet; Västkusten.

Jag är så glad att jag har både Småland och Västkusten att vila i; att jag inte behövt välja. För båda är ju underbara, men varandras motsats på något vis – Småland med sina gröna skogar och mjuka sjöar, och så Västkusten med hårda klippor och sitt salta hav. Båda är en del av mig och hur jag växte upp, och båda är viktiga. Och att nu kunna föra det vidare till pojkarna är nästan ren och skär magi för mig, att de får samma ynnest som jag hade och får växa upp med båda två.

Och vem vet? De kanske kan välja det ena eller det andra när de blir stora. Eller något helt annat.

 

 

När vi kom fram igår var vädret verkligen med oss;

visst blåste det som tusan men det stoppades på sina platser av klipporna och vi begav oss direkt ner för att introducera en av livets viktigaste kunskaper för Noah – krabbfiske! Men jag vet inte om vi hade världens otur? Knappt en krabba såg vi, för första gången sen jag kan minnas. Jag och Buse slet som ett djur för att hitta iallafall EN sliten krabba åt Noah, men trots att vi scoutade nästan alla bra platser såg vi bara en stor som vi kunde fiska upp, och så en liten som jag feer envist spanande upptäckte i vattenbrynet och kunde ta upp i handen.

 

 

Inte för att Noah brydde sig särskilt mycket. Det var fest ändå.

 

 

Och det var lite från vår gårdag, det!

Jag var klädd i body från Asos (gammal) och ett par byxor jag ä l s k a r med hög midja och kortare ben och sådär härligt lös passform, de finns HÄR (och koden FRU20 ger er 20%allt till ord pris hos CountryDreams till och med på söndag). De där byxorna ska ingenstans kan jag lova, de stannar hos mig för det var riktiga Emmabrallor det.

Och idag är det utlovat regn, så vi ska dra på oss regnkläderna och strosa på smågator och äta skaldjurslunch.

Kan nog inte tänka mig något bättre just nu faktiskt.

 

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “Att njuta i fulla drag.

 1. Hur tänker du kring kortare byxor? Har alltid fått höra att om man är kort skall man ha full längd på byxorna. Har i alla år undvikit kapri-byxor som slutar på vaden.

  1. Capri skulle jag aldrig ha, men över ankeln eller culottes (det senare är dock svårt att hitta) har jag jättegärna. Men då måste midjan vara hög, det förlänger ju benen.

 2. Mysigt med västkusten! Får jag tipsa om en superbra restaurang som ligger i Lysekil? Det är en sommar pop-up restaurang och den har öppet till den 13 augusti. Antü som huserar på Grand Hotel i Lysekil. Tänkte om du och mannen skulle ha en date-night eller så, så är det ett bra ställe att gå på. 🙂

 3. Byxor beställda. Sjukt snygga! Cwejman på GP skrev om den drastiska minskningen i artrikedom på västkusten härom dagen, kanske ett skäl till få krabbor 🙁
  Hoppas ni får härliga dagar!

 4. Obegripligt hur du alltid får till allt. Som det bästa modemagasin är dina bilder! Och värmen i text och bild. Du är en sann talang! 💕

 5. Vad kostar byxorna – får inte fram priset?? Hur är dem i storlek? Sjukt snygga iaf ❤️ Å andra sidan klär du i allt 👌🏻💫

  1. Tog slut tyvärr :/ De är lösa i modellen, jag har samma storlek som jag brukar ha i höga byxor (vilket är en storlek mindre än jag har i “vanlig” modell konstigt nog).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *