Att bli bortskämd med mat och strandhäng.

| reklam countrydreams |

 

Nåja, idag är vi väl kanske inte omringade av solsken, snarare ösregn, men igår var vädret helt underbart och vi njöt på terassen på kvällen, med kvällssolen varm och låg över havet. Pappas hus ligger ju helt magiskt uppe på ett berg, så utsikten är bedövande vacker och en sån man aldrig tröttnar på.

Och det bästa är nog att den är lika vacker oavsett årstid; vintern är lika bedövande som sommaren.

 

 

Och vi blev bortskämda med mat!

Som alltid.

Hummer och kräftor och krabbklor och räkor och röror och gud vet allt. Pojkarna åt som om det inte fanns någon morgondag – jag har lyckats få två stycken skaldjursäskande barn, så jag fick nog skala räkor i tjugo minuter innan jag kunde börja äta själv.

 

 

Sen kom molnen efter nån timme och vi gick ner till den lilla stranden där havet var alldeles stilla, och där njöt vi av lugnet ett litet tag innan det var dags att gå tillbaka och krypa ner och se på Netflix (underbar tröja med öppen rygg, går att ha både som kofta med öppningen fram eller som såhär, finns HÄR och jeans från Gina Tricot, Och koden FRU20 ger som sagt 20% på allt till ord pris hos CountryDreams till och med söndag).

Vi blir bortskämda, vi. Som alltid när vi är här.

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att bli bortskämd med mat och strandhäng.

  1. Åh, det blev ingen tur till Väskusten för oss i år, ibland hinner man inte med allt och ibland slöar man till för mycket – och kör lite skaldjurskväll vid insjön i Värmland istället.
    P.S. Älskar bilden där du står på knä i sanden.

  2. Måste fråga vilka pärlor du har på västkusten? Har inte utforskat och upptäckt hela Bohuslän och skulle gärna vilja ha tips på fina ställen. Vi har fastnat lite för fjällbacka och upptäckte hamburgö för några veckor sedan. Hoppas er semester på kusten blir fin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *