Att ha ett sista semesterprojekt.

 

Häromdagen spanade hundarna nyfiket ut genom vardagsrumsfönstret ner mot vägen –

vi hade nämligen fått besök. Ett sånt man skäller på, ganska högljutt, där man står på soffan och glor ut.

 

 

Det var nämligen vårt växthus som hade kommit!

Ni vet ju att jag suktat efter ett i en mindre evighet, och när det blev ett samarbete om sommarprojekt med Skånska Byggvaror på tapeten var det inte svårt att veta vad jag skulle ”projekta”. Ett växthus, såklart. Absolut inget fancy schmancy och jättedyrt bara för att, utan ett som jag själv hade tittat på ett tag och tänkt att det nog skulle vara alldeles lagom för ett sommarhus och för någon som mig som kanske inte vill odla all världens saker utan mest ha en vacker plats för nån melonplanta, lite chili och en eller annan udda grönsak jag fått för mig att jag vill testa och sen glömt bort vad det var för något jag planterat när den väl börjar ta fart.

 

 

Göran hjälpte till att tänka ut, lyfta, fundera.

Jag hade ett ställe i trädgården jag hade tänkt från början, men sen kom jag på att där är det ju inte sol knappt fem minuter under dagen på grund av alla träden så jag fick tänka om och nu är det på väg upp på ett ställe som inte var lika givet från början men som visade sig bli precis lika bra ändå. Ett litet, lagom växthus som får bli den här semesterns sista trädgårdsprojekt och som sen kan stå där, redo, när säsongen sätter igång i vår igen.

En liten extra guldkant på Drömmen.

 

6 kommentarer till “Att ha ett sista semesterprojekt.

  1. Grattis att du blivit med växthus! Växthuset är min absolut favoritplats i trädgården. Ska bli spännande att följa projektet.

  2. Spännande att följa och en plats som kommer att bli ett fint rum att filosofera i..i uterummet…ute och inne på samma gång:)

  3. Kan man få hyra hem dig som projektledare? Typ en vecka? Då skulle vi kanske ha nymålat vardagsrum sedan, uppsnyggad trappa, omgjort barnrum för 9-åringen och kanske lite ordning i klädkaoset. Jag mäktar uppenbarligen inte med det men du verkar få så galet mycket gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg