Att gå in på sista veckan.

 

Lite bilder från våra dagar hos pappa <3

Och nu går vi in på sista semesterveckan, hur det nu gick till. Första veckan var ljuvlig, men sen kom den ju minst sagt av sig när Tooka blev sjuk och – ja. Ni vet. Men iallafall; igår kom vi hem och jag satte igång Projekt Tvätta; jag tvättade barnen, tvättade hundarna och tvättade tvätten och allt annat som behövde läggas i vatten en stund, och sen kraschade jag i sängen. Det är ju SÅ LÅNGT att köra till Västkusten tyvärr, även om resan går smidigt så blir jag alltid supertrött efter 5,5 h i bil och vill helst koala resten av kvällen med en burk Ben&Jerrys.

Idag bär det av igen (ja, gud, det blir lite flängande) för vi vill till Småland och ta ut så mycket av möjligt från dagarna där. Och jag har ju ett växthus som snart är klart! Ni ska få se. Jag ska måla trappan ett sista varv, den här gången vid en mer sansad tidpunkt på dygnet, annars är nog det mesta som ska målas just där färdigt. Men hemma! Hemma ska jag ta ut allt mitt sista måleribehov och ska starta med det där sovrummet jag gått och dragit på en tid nu. Och så gifter ju Nelly sig snart, så det blir mycket fixa-innan-bröllopet-saker de närmsta veckorna så att hon kan slappna av lite och hinna njuta.

Ja.

En lite brokig upp-och-ner-semester blev det i år, men vad ska man göra?

Så är ju livet. Det drabbar oss med jämna mellanrum.

 

4 kommentarer till “Att gå in på sista veckan.

 1. Emma, det slog mig just att sedan jag började läsa din blogg (sedan starten) har jag blivit lite mer generös mot mig själv. Kram! Och hoppas att intrycket från er semester ändå blir mest positivt.

 2. Beklagar verkligen Tookas bortgång.❤️
  Vi fick ta bort vår tjej i Tisdags, och sorgen och saknaden är outhärdlig. Kunde aldrig föreställa mig denna sorg och saknad. Minst sagt en konstig sommar😔.

 3. Hej Emma!
  Vilken ljuvlig semester ni har. Länge sen jag besökte Västkusten men jag tänker ofta på hällarna, saltstänkt och krabbmetet. Fina minnen.
  Vill bara tipsa dig om att vi rear ut allt i butiken på ÖSTANGÅRD B&B. Den upphör då vi har sålt gården och de nya ägarna vill inte driva butik. Kom förbi och fynda om du hinner eller tipsa gärna. Allt ska tömmas så vi säljer även butiksinredningen, så som plåthyllor från Day Mikkelsen.

  Ha det gott!
  Kram Carina

 4. ”so this is where we part My Friend,
  and you’ll run on, around the bend,
     gone from sight, but not from mind, 
     new pleasures there you’ll surely find.

     I will go on, I’ll find the strength, 
     life measures quality, not its length.
     One long embrace before you leave, 
     share one last look, before I grieve.

     There are others, that much is true,
     but they be they, and they aren’t you. 
     And I, fair, impartial, or so I thought, 
     will remember well all you’ve taught.

     Your place I’ll hold, you will be missed,
     the fur I stroked, the nose I kissed. 
     And as you journey to your final rest, 
     take with you this…I loved you best.”

  (av Jim Willis, tycker den varit en hjälp)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg