Att bada fyr- och tvåbenta.

 

På den lilla badplatsen, den man måste vandra genom skogen för att finna, är det perfekt att bada både hundar och barn. Den är inte så flådig, har inget café och har ganska gyttjig botten, men det är bara vi där och hundarna kan bada precis hur mycket de vill utan att störa någon och pojkarna bryr sig inte om lite gyttja i vilket fall.

 

 

När man gått genom varm skog är det skönt att komma fram och doppa sig, det tycker alla.

På kvällarna får man slåss mot myggen, men på dagen har de ännu inte vaknat upp ordentligt och då är det lugnare.

 

 

Alltså Tant <3

 

 

Och där badar vi alltså när alla behöver svalka –

bara genom skogen och sen är man framme. Och sen är det bara att styra kosan tillbaka igen, aningen svalare och med ett myggbett eller två på armen.

 

8 kommentarer till “Att bada fyr- och tvåbenta.

 1. Alltså, näst sista bilden – stort älsk på den – hennes namn blir liksom såååå självklart med den bilden 🙂
  Åååå, sommar när den är som bäst med sol o bad…

 2. Härliga bilder!
  Hur tar Tant att Tooka är borta? Och Haggis och spöket? Även om de har varandra antar jag att de saknar henne på sitt sätt och det var ju också väldigt länge det ”bara” var Tant och Tooka så hon borde märka det mest…
  Svärisarnas hund är gammal nu och har varit inlagd två gånger på kort tid. Om det blir en tredje är det slut och det känns redan fruktansvärt jobbigt. Ska dit idag och hälsa på – kanske sista gången?

  1. Jag märker faktiskt ingen skillnad alls. Djur är nog mer odramatiska, jag tror de visste att hon var sjuk. När jag kom hem med tom bil letade Tant runt lite men sen förstod hon nog.

 3. Hej Emma!
  Jag har följt din blogg i många herrans år. Du tar fantastiska bilder och älskar dessa med busiga hundar.
  Jag är så ledsen för er förlust, att förlora en fyrbent vän är så himla tufft!
  Jag saknar dina långa underbara texter du brukade skriva i början av ditt bloggande. De som gjorde att jag fastnade för din blogg.
  Jag sänder kramar till er alla från Vermont. Njut av den sommar som är kvar!
  Bodil

  1. Det gör jag med. Men på den tiden hade jag inga barn och en oändlig mängd tid. Och just nu har jag ingen lust alls att skriva faktiskt.

 4. Det blir väl så att det går i vågor och visst barnen tar upp tid det förstår jag mycket väl. Du verkar också ha enormt många järn i elden!
  Hoppas skrivar lusten kommer tillbax för du har ju en sån talang för det!
  Bodil igen!

 5. Älskar tommar badplatser! Tar gärna lite gyttja, grus, vass eller annat för att bada utan andra ibland. När jag läser tips i olika tidningar så här års så bläddrar jag nyfiket bland de bad som rekommenderas, tills jag läser saker som ”kiosk, WC, hopptorn, minigolf” – det är inte vad jag söker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg