Att ha haft biodejt med pojkarna.

 

När det är mulet och lite trist kan man lika gärna ha en “roa-pojkarna-dag” hela dagen;

då startar man med en tripp till badhuset där man plaskar runt i någon timme, sen åker man hem och sover lite middag och sen tar man en eftermiddagsfilm på bio – förslagsvis Dumma Mej 3 som går just nu. Jag är förtjust i Dumma-filmerna över lag, tycker att de är duktiga på att få in vuxenskämt som gör det drägligt att se på även som förälder (jag har sett Bamse och Häxans Dotter på bio till exempel – mardröm). Och så ligger ju Hemmakväll typ tvärs över torget från bion så jag kunde få mitt lystmäte i lösgodis att ta med hem och mumsa på i några dagar.

Men iallafall; filmen!

Den var rolig! Samma stuk som ettan och tvåan, karaktärer som barnen känner igen och lagom mängd minioner. Noah satt hela filmen utan att ens skruva på sig och när den var klar sa han “igen!” och pekade uppfordrande på bioskärmen, men en gång räckte gott och väl. Så absolut sevärd.

Nu ska jag marinera lite lax tror jag, blir nog fisk på grillen ikväll.

Ha en fin tisdag, vänner.

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha haft biodejt med pojkarna.

  1. Jag älskar att gå på bio och tar alla chanser jag får. Det finns inte mycket som slår att sjunka ner i en mjuk biofåtölj (gärna i någon av sofforna längst bak) med lite popcorn och en iskall Cola Zero (definitivt det bästa biosnackset) gillar det mesta som Disney Animation studios och Pixar gör och har nog varit på de flesta av deras filmer de senaste tio åren, tack vare barnen 😁
    Vad ska jag göra när de har växt upp?!
    Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *