Att ha sommarlyckliga barn.


 
 

Åh vad det grämer mig att vardagen börjar nästa vecka!

Det är ju så vansinnigt härligt att se killarna; hur de n j u t i t av den här sommaren, både tillsammans och var för sig. Framförallt Noah tror jag; han har varit naken och fri mest hela tiden och vandrat runt i trädgården och tagit sig ett dopp i den lilla poolen närhelst han velat och tokvägrat kläder snudd på dygnets alla timmar. Han har varit skitig konstant och har myggbett över hela kroppen och har stickor i fotsulorna man får dra ut med pincett och varje centimeter av honom är ett sommarbarn.

 
 

 
 

Han har hittat på hyss och lekt med sin storebror och lärt sig nya ord och sovit länge på morgnarna, utslagen och med röda sommaröron.

 
 

 
 

Och tagit sig små pauser då och då.

Ser du honom? Där i hörnet?

 
 

 
 

Älskade.

 
 

 
 

Men nåt jättehårt uppvaknande blir det inte nästa vecka,

jag ska göra mitt bästa för att ge superkorta dagar till en början, ge det tid att vänjas in igen. Och så tänkte jag försöka ta dom till Tivoli någon gång i veckan också, så att det blir ett avbrott och inte vardag sådär pang på. Jag har ju möjligheten att göra så, något jag är oändligt tacksam över och som gör den där uschnejintesemesterslutredan-känslan lite, lite mindre. Och vad det gäller Drömmen är ju säsongen inte slut, bara möjligheten att vara där på vardagarna. Vi har verkligen maxat tiden den här sommaren, jag som egentligen skulle hem i onsdags för att gå på modemässan beslutade att inte alls göra det utan stanna kvar i år istället och njuta av tillsammanstiden och de få dagar som är kvar.

Man känner ju alltid så, tror jag? Den där ledsamheten när semestern tar slut, tomheten som kommer en liten tid tills man hittat balansen i vardagshjulet igen och börjat njuta av den också, om än på ett annat sätt.

För barnen var det en fin sommar, från början till slut. Det ser man, om inte annat, på blondare lockar, myggbett och små flisor i fotsulorna.

 

9 kommentarer till “Att ha sommarlyckliga barn.

 1. Modemässan finns ju alltid kvar – någon annan gång. Helt rätt att pausa och njuta och ta det lugnt. Ta hand om dig och familjen 😘

 2. Han är ljuvlig!
  Själv har jag knappt fattat att det är sommar, med en 7veckors bebbe i famnen.
  Undrar om hösten och vintern blir extra tung?

  1. Redan vid tre månader börjar det vända, jag lovar. Där är första vändpunkten. Sen 5-6 mån. Och så vidare. Så runt jul kommer du ha landat ❤️

 3. Som Jenny skriver så kommer det fler modemässor. Helt rätt att vara kvar i Drömmen om du kände för det. Och Tivoli låter ju som en riktigt bra utflykt. Ha en fin helg. Kram Annika

 4. Ljuvliga foton!!! Så härligt och underbart att kunna ge sina barn den friheten att bara springa omkring. Nakna, fria och lyckliga med stickor i fötterna. Även fantastiskt att du har den möjligheten att styra din tid. Tivolit har jag blivit sååå sugen på att besöka efter alla dina fina foton därifrån. Vi var på väg ner men kom inte iväg. Men det är ju inte försent ännu antar jag. Och kanske är det mindre folk nu med när skolorna börjar. Inte kul att behöva trängas och köa från början till slut. Önskar er en underbar helg med mycket mys!

 5. Underbara bilder, han ser sååå lycklig ut. Här är en till med semesternslutångest, men jag ska ta till mig ditt tips att smyga in vardagen och göra lite semestersaker ett bra tag till.
  Ha det gott/ Catarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg