Att rengöra på djupet.

 

Den produkten från MayBeauty som leder min liga är nog fortfarande The Incredible Pore Mask.

En lermask som är s å h i m l a s k ö n att lägga när man känner att man behöver rensa upp huden liten, städa ur den liksom. Kanske vid ägglossning, efter en period med stress – eller som i mitt fall just nu; efter fest och något lager spraytan och en sommar med spf i ansiktet varenda dag.

Huh.

 

 

Såhär ser den alltså ut;

en alldeles lagom portion för ansiktet. Ibland lägger jag den inte över hela ansiktet utan bara på T-zonen, men idag kände jag att det var dags att rensa ut precis allt så det fick bli i snudd på hela fejset helt enkelt. Masken lugnar talgproduktionen, suger ut smuts och minskar porerna och är ärligt talat en av de bästa lermasker jag har i badrumsskåpet.

 

 

Lägg den på rengjord och torr hy och låt den sitta tills den torkat, ca 15-30 minuter beroende på hur tjockt lagret är.

Den blir lite stel när den är torr och man kan riktigt känna hur den suger upp talg och oljighet (älskar den känslan, särskilt när man känner sig sådär oljig och “smutsig” ni vet).

 

 

Skölj sen av och följ upp med din vanliga hudvård (serum/crème)!

Effekten på oljigheten kommer som sagt på en gång, talgproduktionen tycker jag att man märker en förbättring på de närmaste dagarna och efter en viss tids användning. Jag har inte så fet hy längre så jag lägger masken vid behov; vid ägglossning som sagt eller när huden bara känns lite extra glansig och i behov av en upprensning – men har man fet hy så är nog en gång i veckan lagom för att lugna talgproduktionen och hjälpa porerna att dra ihop sig.

Och med koden poreemma har ni 30% på masken! Mer om hur den fungerar och hur du beställer hittar du HÄR och rabatten dras av i kassan (koden är redan ifylld).

Perfekt när du känner att huden behöver lite extra hjälp att komma i balans igen.

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

 

Rekommenderade inlägg