Att ha världens snabbaste förskolebakterier.

 

Jo men visst, det där med förskola gick ju bra.

I måndags var Noah knappt 4 h på förskolan, sen var det godnatt. 39,4 i feber landade tempen på och i vanlig ordning är man som förälder helt amazed över hur någon så liten kan vara så rörlig trots den höga tempen; hade man själv haft över 39 grader hade man legat som en blöt pöl i sängen och kvidit. Lite mer dämpad, javisst, men ändå pigg nog att ligga på mage på golvet och simma sig igenom alla rummen medan man ropar sparka benen! simma! 

Och igår började det poppa upp små plitor med en liten vätskefylld plupp i mitten så då väntade vi på att se om det till och med är vattkoppor han fått stackaren. Men det ser inte riktigt ut så, ploppen var mer som en finne än en vätskefylld blåsa, och inga fler har poppat upp och febern har gått ner till idag. Så den här gången har han nog bara feber helt enkelt.

Och jag har en lista med en miljon saker att göra såklart, men den får snällt vänta för har familjens yngsta medlem feber är det all hands on deck så att säga. Ja, ni vet ju.

Så lite så är status i Ystad just nu. Febrig tvååring som drabbats av Världens Snabbaste Förskolebaciller och simmar genom rummen, en svajande temp och vab.

Lajf.

 

6 kommentarer till “Att ha världens snabbaste förskolebakterier.

  1. Ja tuffa baciller på förskolan…..jag är mormor till en Prins på 2 år här om dagen nämnde min dotter att här går 3-dagars feber…..hög feber och eventuellt utslag läste vi oss till….är inte säkert att alla får utslag…..inte kul med sjuka älsklingar
    Kram Lena i Färjestaden

  2. Stackarn! Låter lite som tredagarsfeber…sånt där som alla måste ha men den här går över snabbt. Båda mina hade just i två-årsåldern! Krya!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg