Att hoppas på mer av det här.

 

Alltså, man blir ju lite stressad av att sitta inne när det för en gångs skull är vackert väder.

Det finns ju cirka en miljon saker jag skulle vilja göra med Noah, men istället måste stackaren ligga nerbäddad och sörpla juice och titta på Vaiana istället för att hänga på Tivoli, vara på stranden eller hjälpa mig att köpa färg till sovrummet. Men vad ska man göra? Det är bara att vänta ut det. Och nu är det ju redan nedräkning till helg.

Sista dagen i Småland innan jag åkte hem för att fixa det sista inför hippan var m a g i s k. Jag och pojkarna åkte bort till mamma och sen var vi där i några timmar; satt på den lilla grässlätten vid sjön och tittade på när Buse och Noah badade, jag tog årets hela första dopp i svenskt vatten (jamen det är ju så KALLT!) och vi hyrde en kanot och krängde på pojkarna flytväst och sen paddlade vi ut allihop – pojkarna sittande på golvet mellan oss – längs med sjön i solen. Då ville jag aldrig åka hem, någonsin. Precis så ska sommarsemesterdagar kännas.

Det blir ju Småland i helgen igen och jag h o p p a s att det finns fler fickor den närmsta månaden för sol och väder så skönt att man till och med går med på att doppa sig, trots att vattnet är svalare än på år.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg