Att ha en liten rappare.

 

Alltså, vilken rookie man är som förälder ibland.

Buse har ju börjat förskoleklass och vi trodde att vi hade fixat allt som behövdes (ryggsäck och grejer ni vet) men häromdagen påminde han oss om att han behövde gympakläder för de har ju gympa i skolan. Såklart dom har, men det hade vi inte en tanke på. Så det var bara att stoppa in Buse i bilen och åka ner till den lilla TeamSportia-butiken här i Ystad och rafsa bland det pyttelilla utbudet som fanns för barn i hans ålder.

Och …

Ja.

Jag tror jag skrattar ihjäl mig.

 

 

Det enda som fanns i rätt storlek var Adidas. Från topp till tå.

Buse var i himmelriket när han provade glansiga, tighta Adidas-kläder och hävdade bestämt att han även behövde svettband. Såklart. Han är ju fab ungen, det vet man ju vid det här laget, och finns det utrymme för accessoarer bör man ha accessoarer – det är hans motto. Så det blev svettband också, både till huvud och handleder. Jag försökte hålla skrattet inne så gott jag kunde, men han ser alltså numera ut som en Adidas-sponsrad rappare i glansig träningsoverall och med neongula svettband (själv är han SVINNÖJD med denna utstyrsel och rockar den självsäkert, och jag älskar det med honom).

Så den där struttar alltså runt på en skolgård nära dig, så fabulös som man nu kan bli i en gympaoutfit.

Denna unge, alltså. Underbar.

 

15 kommentarer till “Att ha en liten rappare.

 1. Visst är det underbart! Affe har också svettband men bara till handlederna. Han önskar ett sånt stort gummiband till huvudet som Zlatan har. Jag är helt lost, var hittar man det i barnsize liksom? Affe sportar svart outfit med cerisea skor. Vicce sportar addidas grön/svart outfit och lila skor. Det där med att välja vad de ska ha på sig börja försvinna helt.
  Vad tycker Buse om att börja skolan?
  Kram

 2. Mjuka shorts och en T-shirt hade väl funkat? Om man nu inte gärna vill bli stylad i Adidas så har man säkert kläder som funkar för idrott i förskoleklass 🙂

 3. Supersöt är han 🙂 Men jag tänker också att man inte behöver så mycket utrustning för gympan i skolan i den åldern.. En t-shirt och mjuka shorts bara. Det blir så väldigt mycket konsumtion bara. Jag har tre tonåringar och jag har verkligen försökt stå emot märkeskläder och onödig konsumtion så länge som möjligt… inte helt lätt längre, hehe…

  1. Självklart är det så. Men han ägde inga mjuka shorts och utbudet här är väldigt begränsat. Det här kommer han kunna ha länge och då allt utom skorna och svettbanden var på rea kostade det inte mycket mer än ”icke Adidas” skulle gjort. Skor tycker jag dock är jätteviktigt att det är bra och anpassade modeller, så där lägger jag personligen mer om jag har möjlighet. Han själv är vid den här åldern inte ett dugg medveten om märken, han vill bara känna sig fab, så nån märkeshets kan jag inte känna ännu.

   1. Och fab ÄR han… Ja, du har rätt i det du skriver, jag tror att jag bara såg till mig själv och mina ungar (och deras kläder). Jag har liksom inte samma möjlighet att köpa allt de vill ha. Det är orimligt dyrt det de vill ha 🙁

 4. Bästa någonsin 👌 såklart att man måste vara fab och redo för skolstarten 😍 säg till om ni behöver matchande nagellack för då fixar vi det 😗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg