Att förenkla vardag eller fest.

REKLAM MAT.SE

 

Det finns ju roligare saker än att storhandla, särskilt med barn.

Så när jag fick frågan om att testa Mat.se var jag inte sen att svara ja – tanken på att kunna beställa alla matvaror på nätet och sen få det hemkört (samma dag om man vill!) är ju himmelriket. Plockat, packat och hemkört. Hur skönt?!

Jag bestämde mig för att beställa till en riktig brakfrukost/brunch åt oss att laga en söndag när det behövdes. Man kan ju använda tjänsten för att sköta löpande storhandling till vardagen, eller för att slippa lägga tid på att springa i mataffären inför en fest eller middag med vänner. Eller som jag tänkte på; att välja leverans till när man kommit hem från en resa och kylen är tom eller till fritidshuset så att maten kommer dit så man slipper stanna på vägen med hundar och allt i bilen och flänga in i en butik för att köpa det nödvändiga.

(Och ja, den uppmärksamme ser att jag har hunnit måla köket – mer om det sen).

 

 

 

 

 

Och utbudet var verkligen inte att klaga på – prick allt hittade jag där (förutom brödet som jag handlade från bageriet) ner till vetemjölet och bakpulvret till de amerikanska pannkakorna. Det var färskt frukt, världsgod müsli, torkade granatäpplekärnor, ost, Nutella, charkuterier, yoghurt, marmelader med mera med mera. Och amerikanska pannkakor ja! Världens bästa helgfrukostmat (receptet hittar du här). Mat.se har även en app där du kan följa din beställning.

Om du också vill förenkla lite inför vardag eller fest får du just nu i samarbete med Mat.se 200 kr rabatt när du anger FRU200 i kassan (över 700 kr får du dessutom fraktfritt).

Mat.se hittar du HÄR.

I reklamsamarbete med MAT.SE

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.