Att undra om det blir nåt mer av det här.

 

Min dator är full av bilder som de här;

bilder från fyra veckor i Småland där sjön kallade så snart bara vädret tillät det. Själv tog jag bara e t t ordentligt dopp som sagt, sjön fick liksom aldrig sol nog att värmas upp, men pojkarna plaskade som aldrig förr och kom upp med svagt lavendelfärgade läppar och armar knottriga av kyla. Man verkar ju vara immun mot kallt vatten som barn? Ja, ja. Frågan är väl om vädret hinner svänga en vända till i september och ge den där indiansommaren vissa år bjuder på? Så att man får någon helg till där på stranden innan säsongen slår om och smyger över till kamineldning och kantareller.

Idag ska jag sätta mig och göra klart de sista bröllopsbilderna till Nelly&Fredrik (jag hann med någon timmes bildjobb igår men jag har några kvar) och så ska jag försöka börja svara på alla de mail jag inte hunnit de sista dagarna, och så ska jag se till att spika en regnfri dag för Tivoli så att pojkarna får en vända dit innan de stänger ner för säsongen.

Vad ska ni hitta på?

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att undra om det blir nåt mer av det här.

  1. Jag ska jobba, hämta barnen (brukar egentligen lämna) och sedan drar vi iväg till dhls utlämningsställe och hämtar en byrå till sonen och passar på att köra utemiddag. Inget fancy utan det blir Ikea eller max, hehe. Sen ska barnen i säng och jag ska säkerhetskopiera mobilen eftersom jag byter operatör kl 00.00. och det blir min måndag det.
    Ha en fin vecka, kram 😘

  2. Jag tror tyvärr att svaret på din fråga är nej. Att jag har badat i helgen är liksom ingen måttstock, eftersom jag badar mer än de flesta och gärna värmer upp med en löptur (då blir det alltid skönt i vattnet). För både viken hemma och luften andas höst nu och det var bara ca 5 grader varmt ute i natt. Så sensommar, ja, med sol och värme ibland, men härliga bad och en dag på stranden tror jag vi får vänta länge på.

  3. …och jag gladde mig åt att få dricka te och läsa nya Elle Decoration i eftermiddagssolen när jag kom hem!
    När jag nådde sista sidan i tidningen log jag stort för mig själv – vilken ljuvlig Noah-bild!! Du är så duktig.
    Kram Anna

  4. Vi drar till ”stugan” om 11 dagar och då blir det bad, sommarklänning och grillkvällar igen. Men hur blir det med vädret då? Inga bekymmer, vår lilla stuga ligger på Costa Blanca i España😅☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.