Att pynta en femåring en aning.

 

Igår var jag och Noah inne i Ystad en liten sväng på eftermiddagen.

Noah har nämligen fått en rejäl hang up på tåg den sista tiden och har tjatat nåt enormt om att ÅKA TÅGET!!! så jag gjorde helt enkelt så att jag svängde in på parkeringen vid tågstationen efter att jag hämtat honom på förskolan och så tog han och jag tåget in till Ystad. En liten nätt färd på sex minuter men världens fest för honom kan jag lova; han satt med stora ögon och ett brett leende och kunde inte fatta att han ÅKA TÅGET!!! äntligen.

Men iallafall;

inne i stan passade jag på att köpa skor till pojkarna eftersom det minst sagt behövdes. Noah fick samma Kavat som han hade förra året (ett par cognacsfärgade kängor) och när jag såg skorna här ovan så visste jag att Leo skulle ä l s k a dom. Svart glitter liksom, Leo skulle smälla av. Så det fick bli ett par såna, Hummel gör ju utan tvekan de bästa klättra-springa-leka-skorna tycker jag – sitter mjukt och är höga och gör att han kan röra sig obehindrat.

 

 

Och så hittade jag några patches i syaffären!

Varför inte pimpa upp Buses jacka lite tänkte jag. Han är ju extremt intresserad av att pynta sig själv och hitta en egen stil, så lite stryka-på-lappar skulle garanterat gå hem så jag valde ut några som kändes festliga.

 

 

Tadaaaa!

Leo valde vilka som skulle sitta var och så strök vi dit dom bara. Nu går det inte att missa vilken jacka som är hans i skolkorridoren iallafall, och nu har jag dessutom lovat att försöka hitta L E och O också så att han kan få ha sitt namn på ryggen. och känna sig extra fräsig.

Och ja, lite sånt hittade vi på igår. Idag vankas det klipptid för både mig och killarna (så välbehövligt) och så ska jag försöka börja packa, för på fredag är det nämligen Paris (!!!) och jag längtar såklart som en galning.

Efter målarfärg och mjukisbyxor och semesterlunk ska det sitta fint med en helgs Parisdekadens må ni tro.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att pynta en femåring en aning.

  1. Snyggt 🙂 Men duuuu….. att ha namn på kläder är inte så bra 🙁 Att en vuxen kan barnets namn inger förtroende och kan i värsta fall få ditt barn att följa med en främling. Så tänk en extra gång på om ni kanske kan skriva något annat coolt på ryggen. ❤

    1. Alltså jag hoppas ju verkligen att ingen vuxen går in på skolgården och rövar bort honom 🙈 Han är indoktrinerad, får bara följa med folk som kan ”lösenordet”.

  2. Åh jag åker också till Paris imorgon, längtan är stor! Har du några mysiga barnbutiker i Paris som du kan tipsa om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *