Att känna sig parisienne.

 

 S Å skönt det var att komma bort en helg!

Nu är vi på väg hem och jag har mycket bilder kvar att visa, men det där lilla avbrottet på två dagar från vabb och målning och gud vet allt var verkligen som ett litet fyrverkeri i bröstet. Man behöver ju sånt ibland.

Också.

 

 

Första dagen i Paris såg jag ut såhär!

Kände mig väldigt parisienne med jeans och skjorta – de där randiga som kommer nu i höst är ju så tidlöst på något vis. Vi var verkligen helt betagna i den där lägenheten och det är ett hett tips om ni vill till Paris; så mycket billigare att hyra via Airbnb om ni är några stycken och kan tänka er att handla egen frukost och äta ute eller laga hemma.

 

 

Skorna är gamla Stylesnob, skjortan med stående krage och breda manschetter är från Marlene Birger och finns HÄR (stor i storlek) och jeansen med halvhög midja och liten brodyr på benen är från HunkyDory och finns HÄR. Så otroligt sköna jeans med stretch, lite extra kul med bensluten och brodyret dessutom. Och med koden FRU20 har ni 20% på allt till ord pris hos CountryDreams till och med nu på onsdag, om ni hittat något ni tycker om.

Nu ska jag hem och pussa pojkar, och så fortsätter vi med Parisäventyret imorgon tycker jag.

Så ses alldeles snart igen.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att känna sig parisienne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *