Att ha insupit iallafall lite Paris.

 

I lördags startade vi som sagt med att jobba lite efter Nellys frukost och sen skulle vi ut till mässan.

Men innan man går på mässa i några timmar behöver man äta (iallafall om man inte vill betala 75 spänn för en kopp nudlar, hrm) så vi passade på att kila ut och vandra genom kvarteren runt lägenheten för att hitta ett bra ställe att äta lunch innan vi åkte.

Så hann man insupa lite Paris på dagen också.

 

 

Jag såg ut såhär i lördags!

Gamla skinnbyxor från Malene Birger, skor ni sett innan (nu slutsålda tyvärr) och blus från Birgitte Herskind som jag var med och valde ut på CIFF i vintras.

 

 

Och det är ju något speciellt med Paris, så är det bara.

Och sen blev det mässan och det fanns ungefär hur mycket fint som helst, och sen blev det kväll och firandet av Nellys födelsedag tog vid igen. Men det får vi ta sen, för nu är jag hemma och ska boka tid på vårdcentralen för Noah är sjuk i g e n och såhär ska det ju inte vara, så nu måste jag kolla upp så det inte är någonting annat än bara Århundradets Förskolebaciller som ligger och spökar för jag har inte varit med om maken till underlig ”tillbaka till förskolan”-period. Han får feber, är frisk i två-tre dagar, får feber, är frisk, blir förkyld, är frisk, får kräksjuka, är frisk, får feber igen.

Så det gör vi idag. Försöker få tid till VC och kurerar tvååring.

Hujedamig.

 

4 kommentarer till “Att ha insupit iallafall lite Paris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg