Att ha en soffa på plats!

*reklam vistamia*

 

Där är soffan på plats!

Och jag är fortfarande så himla nöjd med väggfärgen – det krävdes ju en hel del försök och tålamod och vändor men visade sig bli värt det i slutändan. Har aldrig varit med om maken till svårare väggar att färgsätta!

Soffan är ju lite gröngrå i tyget så den blev alldeles utmärkt här inne (även om den nu då är täckt med plädar och kuddar i vanlig ordning).

 

 

Idag har vi kört lekland (vilket några av er kanske sett på stories), badat badkar och njutit av solen som äntligen kom på sällsynt besök – och såhär har jag sett ut denna söndag. I mjuk klänning från VistaMia (HÄR) och strumpbyxor, för så varmt är det inte numera att det går att gå utan (och i samarbete med VistaMia har ni 20% på allt i butiken, inklusive rea, med koden september till och med den 25/9 om ni hittar något att tycka om. Hela utbudet finns här).

Tänk att bitarna börjar komma på plats här hemma, en efter en.

Så, så skön känsla.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha en soffa på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *