Att ha det finaste på bordet.

 

Ho hoooo vad förkyld jag är!

Det känns som om huvudet är en pumpa och min näsa är alldeles fnasig av snytande och ögonen sådär glansiga som efter man gått i storm. Och så lite hosta på det också, för att liksom göra det komplett. Men Noah är frisk iallafall och det med besked – han är dom en duracellkanin här hemma och är överallt och ingenstans samtidigt.

Som på bordet, till exempel. Varför inte, liksom.

 

 

Igår gjorde vi ett byte förresten!

Mannen hyrde ett släp, stoppade in vår soffa här från Lanthandeln, körde upp till Småland och bytte den mot den nya vi köpte i somras och körde tillbaka med den istället. Vi kom på att färgen på den nya soffan passade bättre här efter vi målat om, och den gamla skulle ju göra sig alldeles utmärkt uppe i Drömmen; så nu har vi en ”ny” soffa i vardagsrummet som gifte sig alldeles utmärkt med resten. (Jag var lika förkyld igår så jag stannade hemma med pojkarna, tanken var att vi skulle ta helgen i Drömmen men det gick bara inte när jag var så sänkt).

Och vet ni? Jag ska klippa mig på tisdag och är SÅ redo för en förändring! Den senaste tiden har vi ju mest underhållit och nu är det på tiden att göra något nytt, inte sant? Vet redan hur jag vill ha det och när man väl har bestämt sig så vill man ju bara att det ska ske NU. Emelie kommer ta hand om både mig och Banditen parallellt så vi har dessutom utomordentligt sällskap, så det kan ju inte bli bättre. Så på tisdag blir det ny frippa, förhoppningsvis en som passar mig bra.

Men nu; söndag och förkylningskurerande och såntdär!

Ses snart igen, vänner.

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha det finaste på bordet.

  1. Krya! Och tack energi och massa härligt som du ger i bloggen varje dag! Så fint bord, jag har ett liknande. Har ni målat underredet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *