Att roa sig.

 

Vab idag som sagt och därmed inte så mycket spännande som hänt.

Men jag och Banditen, som ska gå och klippa oss imorgon, har roat oss med att photoshoppa in våra ansikten på de frisyrer och färger vi tänkt. DET måste ni göra om ni funderar på att ändra er frippa; ni må tro att man får många skratt när man klipps in i allehanda miljöer och situationer. Oftast ser det inte klokt ut såklart och man skrattar så tårarna rinner, men i de fall man faktiskt lyckas ganska väl med att få dit sitt fejs får man iallafall en h u m om hur det kan tänkas se ut och veta vad som behöver förändras. Hysteriskt kul iallafall.

Annars?

Haggis har sovit på heltäckningsmattan, Buse har legat utslagen och haft ont i varenda led i kroppen, Tant har slocknat i soffan och Spöket och Prosten har jagat varann genom hela huset så mattorna flugit all världens väg. Ganska händelserik dag ändå om man tänker efter. Med fyra hundar hemma blir det aldrig trist, det är iallafall en sak som är säkert. Och min mail (och alla som har outlook) har inte fungerat sen i morse, den kan varken ta emot eller skicka mail, så har ni mailat och inte fått svar så är det bara för att jag inte fått det. Förhoppningsvis trillar det in när allt kommer igång igen.

Ja. Med det tar vi måndagskväll, tycker jag.

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *