Att ha haft extra hjälp i veckan.

– REKLAM LINAS MATKASSE –

 

Alltså VILKEN gudagåva det var att ha Linas Matkasse just den veckan jag varit sjuk!

Himmel.

Sånt kan man ju inte planera, att leverans ska komma när man är utslagen, men den här gången var det verkligen i prick rätt tid och att få matkassen hemlevererad till dörren med färdiga recept och råvaror så jag inte ens behövde fundera själv har varit underbart som ni förstår. Och dessutom hade jag valt att testa deras SUPERSNABBA kasse; vilket innebär rätter som tar runt en kvart. Halleluja på den, liksom. Då räckte det att kravla sig upp 15 minuter innan barnen kom hem och så fanns maten redo, och de kvällar mannen inte haft jour har han tacksamt bara kunna dra ett recept från det lilla häftet och ha mat på bordet inom 20 minuter.

För en barnfamilj är det ju optimalt alla dagar i veckan, men lite extra när man av olika anledningar inte har kraften att ta sig iväg till affären och handla världens mest inspirerande veckomatsedel.

 

 

Man får ju så mycket också!

Och alltid en himla massa grönt och fräscht som jag själv är dålig på att köpa. Små minigurkor (ni kan ju tänka er hur uppskattat), bladspenat, mynta, fänkål, skivade morötter med mera.

 

 

Lite extra mycket grönt eftersom jag tog en fruktpåse den här gången.

Bästa. Nu har Leo till sin fruktlåda till skolan hela veckan och Noah kan trycka banan och clementiner hur mycket han vill (han är tokig i frukt).

 

 

Man får som sagt med ett häfte med recept till det som är i kassen, och med den här supersnabba versionen tar alltså samtliga recept max 15 minuter. Det fanns hur mycket gott som helst och jag tror kanske det har lite med hur matvilliga barn man har men för vår del funkar en sånhär kasse precis lika bra som Linas Barnkasse till exempel, eftersom pojkarna gärna äter det mesta (exempel på saker i veckans kasse; kyckling korma med naan och laxsoppa med saffran & tomat).

Nu senast valde jag dock att laga en höstig pasta med champinjoner och ädelost!

 

 

Som ni kan se fanns det fler i familjen som tyckte att denna verkade lovande.

Det var busenkelt! Du behöver pasta, babyspenat, en ädelost, champinjoner, sojabönor om du vill, en färdig pastasås med svampsmak och lite chiliflakes om du vill ha med det. Stek champinjonerna i lite olja i 2-3 minuter, häll över svampsåsen och låt det koka upp, blanda den färdigkokta pastan med såsen och addera babyspenat, och så smular du lite ädelost ovanpå innan servering.

SÅ. GOTT.

Är ju vansinnigt glad i pasta över lag.

 

 

Som sagt. Många fyrbenta spekulanter.

Och erbjudande? Javisst! Till er som vill testa för första gången (gäller tyvärr bara nya kunder) så får ni nu prova på Linas Supersnabba Kasse för 499 kr istället för 849 kr som är ord pris. Då får du också Linas Lilla Fruktkasse på köpet (ord pris 79 kr). Koden du ska ange är TACKEMMALINDQUIST så fixas erbjudandet i kassan. Mer om kassen och hur du beställer hittar du HÄR.

För dig som är återkommande kund hos Linas (alltså handlat där sen tidigare) får du inte vara helt utan, utan har ett annat erbjudande. Mer om det kan du läsa HÄR.

Ja.

Middag på 15 minuter, alltså. Tusen tack för det känner jag.

 

4 kommentarer till “Att ha haft extra hjälp i veckan.

  1. angående din nya header, känns så jävla hemskt att kika in på din blogg och läsa vad som står på tidningen…

  2. Gillade också Linas matkasse när vi hade den. Instämmer i allt du skriver men när de började leverera den senare och senare på kvällen gav vi upp den. Från att ha varit hos oss vid 16 så slutade det med 22.35. Då hade vi lagt oss småbarnsföräldrar som vi är. Kasst och synd för recepten och råvarorna var toppen.

  3. Var inte alls nöjd med Linas. JO till en början men sen blev det för mycket couscous, bulgur och pasta. Vi hann inte ens öppna paketen. Däremot har vi fortfarande ett par recept från Linas som är några av våra favoriter. Men vi upptäckte att vi fick slänga rätt mycket mat (barn varannan vecka) och det kändes så onödigt. Men oerhört lyxigt när en är sjuk. Nu handlar jag dock via Coop och få exakt vad jag vill ha. Det är verkligen lyxigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg