Att ha rustat upp för säsong.

 

Satt och beställde lite skor idag och kom då ihåg att ni är många som vill ha lite inspiration för kläder och sådär till pojkarna, och jag är inte så bra på att visa vad jag handlar till pojkarna om det inte är något extra roligt – det känns liksom inte så kul för er att titta på? Men många av er menar annorlunda så here it goes! Det jag har köpt till pojkarna inför den nya säsongen än så länge.

NOAH 

Ja, jag har en viss dille på skor men de är ju ute i princip hela tiden om dagarna? Och det viktigaste för mig när det börjar bli kallare är just en riktigt bra jacka och riktigt bra skor, och den här killen behöver att byta med när ett par är blöta och så vidare. Så han har fått regnstövlar Bundgaard (Footwear i Ystad), samma par Kavat-kängor som förra året fast i det här årets storlek då, ett par Sorel för vintern (Super Trooper 591 heter modellen) och så ett par Reimatech-kängor som kommer funka fint i mellanperioden mellan de cognacsfärgade och Sorel-skorna (Reimatechmodellen heter Freddo Toodler). Regnstället passade ännu men ett par överdragsbyxor saknade han, så det blev ett par Wilas Snowpants från Mini A Ture. Jag har inte riktigt bestämt vilken jacka det blir i vinter, så jag köpte den ni ser på bilden på Zara så länge till hösten iallafall och då åkte även lite stickat med och lite annat smått och gott. Det var Noah, det!

LEO

Leos regnställ hade han vuxit ur, då det blev ett nytt nu från Mini A Ture – tycker om deras ganska så dämpade färger (modellen heter Julien på jackan och Rubi på byxor). Vinterjackan han hade förra året fungerar detta året också, och han klarar sig nog en månad till med den höstjackan han har idag innan vi får kika efter ett mellanting som funkar fram till det blir kallt och i tidiga vår. Han behövde också skor; blev samma stövelmodell som Noah fast i annan färg, ett par Hummelsneakers ni redan sett och som är perfekta torra dagar och så ett par mer rejäla kängor från Viking till höst/vinter (Playtime GTX Boots). Jag tycker att Viking, Kavat, Timberland, Hummel och Sorel gör fantastiskt bra skor över lag och det är nog de märkena vi brukar välja mellan olika säsonger. Och så fick Leo lite mössa och basplagg från Zara såklart, han växer ju inte alls på samma sätt längre så det krävs ingen större utrensning av hans garderob utan det mesta funkar ännu tack och lov. Bara fötterna som växer som ogräs.

Tjahapp, en liten inblick i säsongsinköpet till killarna alltså!

Hoppas det kunde ge inspiration till någon.

5 kommentarer till “Att ha rustat upp för säsong.

  1. Helt OT men jag har en bön till dig och alla andra bloggare som är drabbade av HM:s aggressiva reklammetod med pop-ups som glider omkring och lägger sig över text och bilder i era inlägg! Kan ni inte gemensamt kräva att HM skall upphöra med detta? Det är enormt störande att bli avbruten i läsningen, man tappar tråden, får börja och och blir VANSINNIGT irriterad.Jag bojkottar nu HM. Hoppas innerligt att du och dina kolleger ska kunna åstadkomma en ändring. Stella i Italien

  2. Här blev det sorel vinterkängor samt Viking vinterstövlar. Första ggn jag kör sorel, kändes prisvärt och tror de blir bra när snön kommer! Kul med ett alternativ till kavat, PAX osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg