Att äntligen ha färgen på plats!

 

Jaaaa så kom färgen upp på väggen tillslut!

Igår gav jag upp och gjorde det själv när jag ändå hade Buse hemma; såg till att måla i låååångsam takt och tog inte den lilla verandan så den är fortfarande kvar och sista lagret tog jag idag – men Noahs rum har alltså äntligen fått färg. Och jag ÄLSKAR färgen, vill ha den överallt, är så glad att den inte alls var rätt för vardagsrummet från början så att den fick brytas tre gånger till och sen bli såhär alldeles ljuvligt ickegrön-grön. Om jag inte minns fel är det en Dusky Le Havre från början som jag tyckte var för grön och sen laborerade med – kan kolla brytningsreceptet på burken sen om nån vill ha.

(Nu är väggarna fortfarande blöta när jag tog bilderna så den skiftar kanske lite, ni ska få en större helhetsblick sen när allt är torrt och möbler och så är uppe så det bli lite roligare).

Och Buse ja? Han mår super. Kräktes två gånger på morgonen och sen var det inte mer med det. Snabb-bacill tack och lov.

 

 

Just nu är det alltså alldeles nymålat och står och torkar och väntar på det roliga; att möblerna ska sättas tillbaka och allt ska pysslas – men det får vi göra i eftermiddag. Oh FIIINT! sa Noah när han klev in, tittade sig förtjust omkring. Här fiiiint! Hans garderob blev jättebra förresten, den står också och torkar till sig, men med ny front och två lager färg blev det liksom en ny möbel den också.

Så nu stänger vi dörren in till Noah ett litet tag och låter det torka, så kikar vi in lite senare igen.

Ha en härlig lördag så länge!

 

7 kommentarer till “Att äntligen ha färgen på plats!

  1. Så fint, mysigt och inbjudande. Men förstår inte var du får tiden ifrån??? Har du aldrig ”slapp-kvällar”? Du är verkligen en sann inspirationskälla ❤️

  2. Hej, jag vill gärna ha färgkoden på den här ❤❤
    Får så mycket inspiration från din blogg -underbart!

    1. Fotar av locket och lägger upp i veckan! Är ju ingen kod utan ett helt recept så inget jag bara kan skriva av tyvärr <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg