Att ha 15% på belysning!

*REKLAM SÄVEDALENS BELYSNING*

 

Vi har två stycken nya lampor här hemma just nu, från Sävedalens Belysning.

Det ena är den här, en ljuvligt grön Tage som jag lite otippat tycker väldigt mycket om och som nu hänger i vårt genomgångsrum (ja som för tillfället är rosa? tänkte jag behövde testa. Nu har jag testat, kommer inte vara rosa så länge till ha ha, men idén var rolig).

Jag säger otippat eftersom den är ganska ”rak” och jag brukar falla för lite mer böljande modeller, men den här har en dragningskraft på mig som jag inte kan förklara. Jag tycker att den är rolig, jag tycker väldigt mycket om färgen och i hallen som har lite sirliga detaljer behövs något mer ”maskulint” som balanserar upp och då gjorde den här jobbet. Den finns i andra färger också, men grönt är ju grönt liksom.

 

 

Som ett svävande litet rymdskepp där i taket.

Kommer bli ä n n u bättre när jag fått rätt färg på väggarna och när Prosten gett upp mattor så jag kan ha en matta där också. Alltså, jag vill fortfarande ha ett rosa rum nån gång men just den här rosa blev inte bra och jag orkar inte hetsa stackars Olle med att bryta fram fjorton varianter av rosa just nu (vi bröt tre för den här ska ni veta, men den hade ändå för mycket ”kulör” när den kom upp) så jag kommer gå på något mer safe tills orken infinner sig. Du kan se i spegeln hur jag börjat med färgprover.

 

 

Inne på Noahs rum!

Hur fin blev inte garderoben?!

Och där bredvid; en ballonglampa! Han älskar ju ballonger och den här var varken skrikig eller ömtålig så den blev perfekt i hans rum. När man tänder den lyser den ”bakom” ballongen liksom med hjälp av några avancerade grejer jag inte förstår mig på, men det är alltså inga glödlampor eller glas man behöver oroa sig över.

 

 

En alldeles egen ballonglampa på väggen!

Såklart är han förtjust.

Och nu har Sävedalens Belysning 15% på alla lampor (och all inredning) förutom Gubi och Secto. Det behövs ingen kod, rabatten är justerad på sidan, och den gäller till och med den 1 oktober. Den gröna Tage:n till exempel hittar man HÄR och ballonglampan HÄR. Och ja, hela utbudet finns HÄR.

Nu; mer lördag tycker jag. Man kan aldrig få för mycket lördag.

 

10 kommentarer till “Att ha 15% på belysning!

    1. Men va? Kollar du från mobil eller dator? Vilken webbläsare? Ser vanligt ut både från min iPhone och från Safari :S Du behöver inte följa länkarna, gå direkt till Sävedalens Belysning och se om det gör skillnad.

  1. Den rosa ser jättefin ut på bild! Jag fick en rosa blandad till vår hall men den blev för mörk och ”glad” så jag hajjar till varje gång jag kommer in haha. Går vi möjligen till samma Olle? I Tomelilla?

  2. Men neeeeej behåll den rosa! Otroligt ”eget” mot den gröna lampan och ännu finare med kökets kulör i bakgrunden! Alla har ju de här grå-grön-mörkblåa tonerna nu för tiden a’la Lotta Agathon. Kul med något annat! 🙂

  3. Du har alldeles säkert koll men Nordsjös ’Heart Wood’ kanske kan vara något om du vill ha en touch av rosa som ändå inte blir för mycket? 🙂

  4. Skulle inte du kunna göra en målningsguide? Jag tycker det är så svårt att få det snyggt bakom element och vid dörr-, tak- och golvlister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg