Att ha varit på höstaktivitet.

 

Nu har höstsäsongen startat vad det gäller helgaktiviteter iallafall.

Det är ju inte riktigt så att ”åka till stranden” finns med bland förslagen längre, utan nu börjar vi komma in i den där perioden där plocka svamp, åka till badhuset, gå på bio, åka till lekland, läsa böcker, bada badkar och se på film alltid toppar förslagen på helgerna. Igår bollade vi mellan badhuset eller bio, men jag kände mig inte riktigt redo att sätta mig i ljummet vatten efter lunginflammationen ännu så det blev bio helt enkelt.

(Vi såg Ballerinan och Uppfinnaren, hur söt som helst. Tänkte att den kanske skulle skjuta lite väl högt för Noah, men han tyckte om den – skruvade sig bara lite på slutet och frågade en eller två gånger när det skulle komma en Minion).

Där är mina pojkar på väg till bion, hand i hand. Noah i sin älskade bananjacka (japp den kom utan banan ha ha, jag har strukit dit en gigantisk halvskalad banan på ryggen) och med KaKa i högsta hugg, och så Buse som på sitt vanliga tålmodiga vis pekar och berättar.

 

 

Dessa killar <3

(Jag hade på mig kappa från Asos, basker från Zara som ni vet, klänning med halvhög hals från Jascha Stockholm och skor UGG).

Det var en perfekt avslutning på en vecka med bio, för att sen åka hem och bada badkar och krypa upp i sängen för lite bok och film innan det var dags att sova. Den här veckan ska jag nog till Göteborg och jobba, jag har ett frukostföredrag och måste boka resa till Stockholm också, och på det privata planet ska jag försöka göra klart så mycket som möjligt här hemma, hantverkarna kommer och så fyller ju Buse snart år så det är dags att tänka lite presenter och kalas och sådär. Tänk att han blir sex år?! Galet.

Men nu; måndag. Det går bra det också.

 

12 kommentarer till “Att ha varit på höstaktivitet.

  1. Jag tänkte på dig igår när vi var på HM. Vi skulle bara ha en långärmad tröja till V. Sen såg A tröjan med en gigantisk Ninjago-gubbe på och V hittade en t-shirt med StarWars-tryck. Jag som inte alls gillar såna kläder har inom loppet på en vecka köpt inte mindre än 6 tröjor med fullt tryck på till barnen. 😱🙈 När de blir större blir det svårare och svårare att stå emot deras önskan om kläder med fula tryck. Fotbollströjorna är by far de fulaste jag någonsin köpt.
    Vad har jag gjort för att förtjäna barn som älskar fula kläder? 😱🤣

    Jag gillar banantrycket!

  2. Och dina inlägg är som ett bättre magasin. Varje dag. Sån lyx att få vara din läsare. För övrigt har jag nu beställt både den randiga Marlene Birger skjortan och de svarta kostymbyxorna från Mos Mosh. Jag hoppades att de skulle vara fula på så jag kunde skicka tillbaka dem men nej. Båda var fab och jag är nöjd men möjligtvis lite fattig.
    Kram

  3. Sa ju det. Som en smäck, den där baskern. Du ser väldigt chict ”parisisk” ut!😊
    Och så läste jag lite för fort, tänkte för en nanosekund: Wow!, eget plan till Stockholm! Shit! 😉

  4. Jag ser den första bilden…jag ser Dina fina söner…en så talande bild, jag tänker vilken fin storebror Leo är…hans hela hållningen visar hans varma kärlek och omtanke till sin lillebror. Den andra bilden på dem är också så talande…syskonkärlek. Så underbara bilder på Dina 💞Söner. Jag kan ”drunkna” i bilder som är så talande från en verklighet. Dessa bilder kommer jag att bära inom mig. Emma Krama om Dig själv och Dina söner och hälsa från mig.
    Varma Ljusa Kramar från Ninni.

  5. Åhh…din killar alltså! Så vansinningt goa. Vilken värme i uttrycken. ’Buse’ – det är något väldigt visst med honom. Så enormt charmig och uttrycksfull. Känner ju inte er el honom men ändå förmedlar bilder så mycket.
    Och du själv! Makalöst vackra, chica, charmiga kvinna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg