Att ha kalaslördag nummer ett i ordningen.

( Innehåller produkter från pressutskick )

| Tröja, strumpbyxor, kjol & örhänge – KappAhl | skor – Zara |

 

Lördag!

Och inte vilken lördag som helst, utan Buses första av två kalaslördagar. Idag kommer farmor och farfar och kusiner och sådär och nästa lördag blir det barnkalas med fullt ös; tycker det är ganska skönt att dela på det så att släkten slipper det värsta kaoset och kan uppvakta honom under lite lugnare former. Mormor och Göran kunde inte komma idag så de kommer nästa helg istället, men de vet vad de ger sig in på och säger sig vara förberedda.

Världens Bästa Hantverkare har ju byggt Noahs säng (ni som har mig på Instagram har säkert sett den där) och jag har målat den MEN när vi skulle bära in den kunde vi konstatera att det inte fanns en chans att den skulle kunna ta sig igenom samtliga dörrkarmar för att landa på Noahs rum. Eller fönster för den delen, vi har ju fönster med mittenbalk och sängen är helt enkelt 3 cm för bred för att bära in på höjden och för ”djup” för att vinkla. Murphys lag, såklart. Så himla snopet. Så den har fått stå i studion där jag cirklat omkring den som en haj med kli i fingrarna tills Världens Bästa Hantverkare kan komma hit och montera isär den (den som var så fiiiiiint ihopsatt med träplugg och allt!) för att sen montera ihop den på Noahs rum igen. Dråpligt deluxe.

Ja ja.

Och! Ni som har efterfrågat lite mer ”budget” på kläder – på bilderna är jag nästan helt klädd i KappAhl, bara skorna och hatten är från annat märke. Fick ett pressutskick med lite plagg och eftersom ni bett om just plagg från kedjorna fotade jag upp detta sist jag träffade Micke – det går ju att hitta jättefina kombinationer i de vanliga butikerna också. Hoppas det gav lite inspiration iallafall.

Nu ska jag vispa ihop frösting till monstermorotskakan som står i kylen och väntar på att ätas.

Ses snart igen!

 

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “Att ha kalaslördag nummer ett i ordningen.

 1. Älskar dina outfitbilder, dyra som billiga. De ger mig så mycket inspiration! Du är i särklass bäst på att sätta ihop plagg och tillbehör.

 2. Superfint! Åh är såå nyfiken på sängen, missat den på instagram. Jag hade gärna sett några outfits på din vän nån gång, hon som gifte sig! Tack för all inspiration o ha en underbar helg!

 3. Ja det är klart, menade inte att jag inte vill se dig 😂 Du är superb i allt. Hade bara velat se samma outfit på annan kroppstyp. Såg sängen nu, den kommer ju bli underbar 👌

  1. Vore skitkul men det som blir svårt med det är att:
   A) antingen måste vi köpa samma outfit båda två
   B) eller så måste jag be företag skicka två ex av samma outfit i två olika storlekar vilket är svårt då det jag fotar i 90% av fallen är provkollektion.
   C) Vi måste båda vara tillgängliga för foto samma tid – alltså tre personer (ink Micke) som ska få ihop schemat. Vi bor ju i olika städer och jobbar alla tre.
   Så det är därför det är lite för omständigt att få till samma outfit på två olika kroppar. Nelly har ju dock varit med på mycket plåtningar när vi varit iväg just för att visa mer bredd, och på Gör om mig och sådär ser man andra än mig, så jag hoppas man fått inspo där, men på mer vardaglig basis blir det svårt :S (sen tror jag att skulle jag klä Nelly i det här så hade det inte blivit exakt samma utan med lite ändringar, just för att vi har olika längd och kroppsform och lyfter fram olika saker – det är väldigt sällan exakt samma outfit ser bra ut på olika typer. Jag skulle tex valt en annan överdel till Nelly för att smickra hennes kroppsform).

 4. Tänk att en stil plötsligt definierar en människa så perfekt. Den här stilen är ju du – den har bara legat där och väntat. Så snyggt med den grå kjolen, tröjan, hatten, stövlarna och luggen. Så rätt det kan bli.

 5. Men seriöst! Kappahl borde ju anlita dig på heltid som modell och influencer. Jag var in på Kappahl så sent som igår och hittade inget. Nu vill jag bara åka tillbaka och leta upp denna outfit och köpa den rakt av. Skitsnyggt säger jag bara och så mycket mer inspirerande än deras tråkiga studiobilder med en grå bakgrund.

 6. Kan bara hålla med tidigare inlägg. Du rockar Emma! Så snyggt på dig! Precis din stil. Olla la la!! Bellissima donna!!!

 7. Du får ju till så snygga outfits, både med budget och dyrare ☺️👌. Tack för inspirationen. Är nog värt att göra ett besök till kappahl ☺️

 8. Har du sett barnkläderna fr idigdenim helt underbara barnkläder o framförallt när man får större barn!! Helt super parkas ”hängkläder”😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *