Att ha den på plats!

 

Där är den!

Två bilder på en helt opiffad Noah-säng, som alltså behövdes sågas itu för att komma in i rummet men som nu är ihopskruvad igen och står och väntar på att få piffas med madrass, sängkläder och lite annat. Har två stycken girlanger som legat ovanpå ett skåp i nån vecka och varit redo just för det här; att sängen ska vara på plats.

Visst har han byggt den alldeles fantastiskt bra?! Det ÄR ju Världens Bästa Hantverkare; fixar Drömmenbadrum lika bra som han bygger en säng åt min minsta. Såna där hussängar kan man såklart köpa, men de kostar ju helt ofantligt mycket?! Vilket känns galet med tanke på att det ju faktiskt bara är lite reglar som ska på plats, särskilt om man har lite större barn och inte behöver spjälorna på sidorna. Noah är dock en natt-torped som snurrar runt som en galning så utan spjälor hade han dråsat i golvet non stop är jag rädd för. Och så har jag målat den också ja (och det kan jag säga att utan färgspruta skulle jag nog blivit koko för det är ju ett jäkla pill med rundstavar och vinklar) – jag ville absolut ha lite färg på den så att den inte bara var trären; känns lite mjukare såhär.

Men japp! Noahs nya säng.

Nu är den på plats.

 

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “Att ha den på plats!

 1. Helt underbar säng! Där kommer Noah att sova gott. Gillar att du bjuder på att det inte alltid är så perfekt utan att sängen får sågas itu för att sedan skruvas ihop igen :). Så är det ju irl.
  Fin kväll till dig, kram

 2. Jättefin säng!
  Undrar dessutom vad du har för färgspruta för en sådan behöver jag inför diverse möbelmåleri

  1. Köpte en i färgaffären! Minns inte märke men det finns en uppsjö handhållna färgsprutor på marknaden för olika behov, så surfa runt lite så hittar du snabbt nån som passar för det du vill göra.

 3. Den ser ut att bli mysig att krya upp i! Intressant att du spraymålar, jag kan inget om det men trodde det mest var till småpryttlar man använde spray – antar att det kräver någon mackapär som inte alla har tillgång till? Bara målarproffs 🙂

  1. En sprutmaskin! Finns att köpa i färgaffärer och sådär, absolut inte bara för proffs. Perfekt att ha om man ska måla typ skåp eller stolar med mycket vinklar och vrår, sånt som tar en evighet med pensel. Jag har en stor för väggar, men för möbler är det en sån liten handhållen. Kostar runt 500 kr och är SÅ tidsbesparande.

 4. Superfin säng. Får jag vara fräck och fråga om höjd ni valt. Sitter med skiss här hemma och inköpta reglat men kan inte bestämma höjd. Eran såg toppen ut:) höjd under sängen? Upp till taket börjar? Och totalen?? Mysig blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *