Att ha haft höst med djuren.

 

Igår hade vi en helt ljuvlig dag på Skånes Djurpark!

Jag har ju turen att stå på deras presslista, så vi brukar få inbjudningar när något särskilt sker. Som i helgen, när deras Höst i Djurparken startade! Då var hela parken alldeles Halloweenpyntad och vacker, och vi hade sån tur med vädret att det inte var klokt; solen var varm och guldgul och hängde lågt så den bländades och pojkarna var på strålande humör med vetskapen om att det vankades djurparksbesök.

 

 

Det börjar ju verkligen bli höstvackert nu,

med löv som skiftar och börjar släppa taget. Jag fick enorm plocka-svamp-i-Småland-längtan när vi gick på väg mot sälarna, men att upptäcka djurlivet med två små grabbar är ju inte fel det heller.

 

 

Vi drack varm choklad!

Och där är jag och Buse. Jag är lite sned i vanlig ordning, har fått nån nerv i kläm i arslet så det gör så ont att jag blir tokig – särskilt i backar. Ska dra lite TENS i häcken nu och se om det hjälper.

Buse är tjusig som vanligt, han.

 

 

DETTA hade det längtats efter!

Traktorbanan på Fåret Shaun Land! Himmel. Den som Noah kan åka hundra gånger i rad och blir fly förbannad om man försöker hindra honom ifrån. Vi delade upp det igår så att en av oss åkte med Noah och den andra pysslade med Leo, och så bytte vi av. Om någon älskar traktor så mycket är det klart att han ska få åka när det finns möjlighet, menar jag.

 

 

Så vi åkte traktor och Buse karvade pumpa;

och tillslut tröttnade Noah på traktorn och ville vara med och göra annat.

 

 

Hela familjen var involverade i denna pumpa.

 

 

Den blev mycket tjusig, och Buse mycket stolt.

 

 

Sen var det dags för mat!

Ser inte så mycket ut för världen kanske eftersom mannen åt upp innan jag hann fota – men det var grillat och rotfrukter och fräscht och barnvänligt.

Och jag hittade en ny kompis! Åh jisses. Världens keligaste får som nästan satt i knäet på mig.

Ville aldrig gå hem.

 

 

Så hälsade vi på fåret Timmy och åt sockervadd…

 

 

… Och sen var det dags att åka hem!

Så vansinnigt mysigt var det (särskilt fåret) och jag skulle nog kunna åka tillbaka i helgen igen om vädret var vackert, för att hinna med lite ponnyridning och att se älgarna och annat som vi helt enkelt inte hade tid med igår.

Men nu startar ny vecka och den drar jag igång med en fotosession med Micke idag, imorgon ska jag vara stylist på en plåtning, jag ska försöka hitta en tid för studiobokning (oh yes, nu blir det podd! mer om det sen), det är invigning av KICKS Flagshipstore i Malmö och så ska jag flänga runt lite i vanlig ordning. Som det brukar vara. Och så har jag VÄRLDENS roligaste jobb på gång som jag så hoppas ska bli av, tror jag får klartecken på det i veckan så jag håller tummarna så hårt jag kan.

Så ser min vecka ut! Och så har ni följt med till Skånes Djurpark en liten sväng också.

Extra fint när ni kan vara med och dela, tycker jag.

 

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “Att ha haft höst med djuren.

  1. Skrattade så gott när jag såg din jacka.😊 Har själv samma och när jag såg den var min första tanke att det här är en riktig “Emma jacka”…Så tadaa hade du en likadan!😀 Kram

  2. Hej ! Ljuvlig jacka din lilla grabb har måste fråga var jag kan köpa en sådan . Har en liten sonson som skulle va så fin i en sån . Trevlig blogg du har ,gillar allt , hundar barn o inredning .

    Maggi

  3. Så mysigt det ser ut, vi har aldrig varit i Skånes djurpark men det får vi ha med på listan på ett roligt utflyktsmål.
    Här blev det ett besök i Slottsskogen igår, också mysigt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *