Att ha leopard och revärer.

REKLAM VISTAMIA

 

Att det är en trend med både leo och revärer har säkert inte undgått någon, och om man dessutom adderar muddar så är det ännu mer höst 2017. Så med andra ord så sitter jag där och är trendig som tusan ha ha!

Trendig eller inte, det här setet från Sofie Schnoor var riktigt, riktigt skönt att bära. Tröjan är mjuk, nästan som fleece, och den ville jag inte alls ta av mig sen. Byxorna hade resår bak i midjan och mjuka muddar.

 

 

Och varför berättar jag det här?

Jo, för att berätta att VistaMia nu ger 20% på hela sortimentet, i n k l u s i v e rean! Där finns ju bland annat både byxorna och tröjan från Sofie Schnoor (byxor HÄR och tröja HÄR) jag har på mig på bilderna, och mycket annat. Koden du ska ange är emma och den gäller till och med på söndag.

Hela utbudet hittar du HÄR och rean HÄR.

Nu ska jag till Malmö och inviga Kicks, minsann!

Vi ses imorgon igen.

I reklamsamarbete med VISTAMIA, foto: Mikael Roos

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha leopard och revärer.

  1. ÄLSKAR när du göra sådana här samarbeten! Ger min trötta, urlakade inspiration lite glöd såhär i höstmörkret 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *