Att ha sovrumsmöbler.

 

Vi har ju inte bara en säng i sovrummet – det finns lite annat också.

Som den här gamla byrån/bänken till exempel, som står på motsatt sida sängen och innehåller lakan och lite såntdär men som nog allra mest är fin att titta på. En rund spegel, ett strandfynd, lite pynt och några monsterablad får vara stilleben. Så himla nöjd med färgen här inne! Älskar det dova i morgonljuset som sen skiftar mot mer murrigt mossgrönt under dagen.

 

 

Köpte ju en stol på Söstrene Grene sist!

Världens kap om man jämför med vad de brukar kosta och i en vacker, dämpad grön nyans jag tror att de kallade kaktus. Den passade perfekt inne i sovrummet och är en av Prostens favoritplatser.

Man hittar honom i den mest hela tiden (när han inte är iväg och biter sönder en bh, strimlar en skosula eller öppnar tamponger då).

 

 

Och stolen från andra hållet!

Där är våra två fönster ut mot gatan. och ovan stolen speglarna från Tine K som tidigare hängde i vardagsrummet men nu fick flytta in hit. Och så mörkläggningsgardiner, världens bästa grej om sommarmånaderna men som vid den här årstiden ändå rullas ner varje kväll för att hindra Tant från att gå bananas över saker hon tycker sig se utanför (hon kan lätt annars få frispel på nätterna om en katt råkar strosa under gatlyktorna, och sen är hela familjen vaken inom tre minuter).

Jovisst – en liten presentation av övriga sovrumsmöbler blev det idag.

Hoppas ni gillar’t.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha sovrumsmöbler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *