Att vara kalasfin!

 

Det var ju kalas igår; och såhär såg mina grabbar ut! Och jag. Jag hade en mycket fransk, snirklig liten mustasch som många av barnen frågade om den var riktig. I wish, sa jag.

Det började iallafall med att Leo ville ha en sminkad banditmask för ögat, men bara ena ögat “och så lite fräckt över andra liksom” så jag fick sitta med tungan rätt i mun och måla med Anastasia-eyelinerpasta och pensel (vattenfast såklart haha) tills det blev så som han ville. Och så skulle det till ett litet banditskägg på det. Och då skulle ju Noah också målas, självfallet, så han fick en mustasch och ett par bryn som fick mig att haja till resten av dagen. Och så fick jag en mustasch jag också som grädde på moset, och sen kunde hela leklandet se att vi hörde ihop. Ändå bättre än latexdräkt, känner jag. Mer lätthanterligt.

Men NU är man trött efter barnkalas igår och badhuset idag, så nu blir det söndag deluxe med banankaka och höstregn.

Gör det, ni också.

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att vara kalasfin!

  1. Haha, det är så roligt för man inser hur svårt det är at sminka andra, oavsett om det ska vara riktigt smink eller “halloween” eller något annat tema. Men huvudsaken är ju att killarna blev nöjda. Ser gärna den snirkliga mustaschen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *