Att ha höst i Spanx!

REKLAM COUNTRYDREAMS

 

Godmorgon!

Är ni beredda? För nu kör vi ett samlingsinlägg av Spanx här!

Dessa underbara leggings som är som mjukisbyxor att bära och som finns i lite olika utföranden, varav jag har fotat tre stycken i år. Hög midja, bred linning och med shape-effekt som håller in och lyfter upp om man nu vill ha det; men framförallt ett par byxor man kan bära en hel dag och inte känna ett behov att ta av sig när man kommer hem (det första jag gör när jag kommer hem är annars alltid byxor av, sköna byxor på, bh av, hår upp).

Ska vi kika?

 

 

Här är de senaste; velvet-versionen!

Som sammet i tyget, men med samma funktion som de andra och precis lika mjuka. Älskar hur de är lite skimrande sådär som sammet är, och känns aningen varmare i tyget. Finns HÄR.

Här har jag satt ihop dom med blazern ni sett innan (HÄR), halsduk från Malene Birger (HÄR), gammal hatt och så Uggs som för mig är ett måste på hösten; kanske inte de vackraste skorna i världen men OJ så sköna (HÄR).

 

 

Funkar precis lika bra till en mysig, lite oversized tröja!

Just UGGs, leggings, halsduk och lite rymlig stickad tröja är ju en vardagsuniform den här årstiden; finns få saker som ser så mysigt ut? Comfort-food finns det ju, och det här är på nåt sätt comfort-dressing.

Tröjan som har lite fladdermusärm och fastsydd uppvik i ärmsluten finns HÄR.

 

 

Och så finns det ju de här versionerna!

Dessa kallas för Faux Leather; det vill säga fejk-läder, och de ser verkligen ut som ett par dyra skinnleggings. Vad jag tycker är bra med alla de här är att man enkelt kan justera längden genom att vika in kanten (vilket jag gjort på bilderna ovan) så om man är kort och vill visa lite anklar när det är varmare så löser man det själv.

Dessa finns HÄR.

 

 

Och så slutligen de ni såg sist; Moto-versionen!

Samma fejk-läder-look men med lite motorcykeldetaljer på låren och vaderna. Helt galet egentligen att det där är mjuka leggings? Ser ut som skinnbyxor alla dar i veckan.

De finns HÄR.

Till dessa hade jag en blekrosa stickad tröja med halvhög hals (så skön!) som finns HÄR, en skjorta HÄR, väska HÄR och klassiska boots HÄR.

 

Och där var tre versioner av ett och samma par leggings! Och förhoppningsvis lite inspiration på höststilar. Storleksmässigt är de normala i storlek tycker jag, jag har ett par S på bilderna och de är extremt stretchiga så bli inte nervösa om de ser små ut när ni öppnar paketet.

Och ni får självklart en rabattkod; koden FRU20 ger 20% på allt till ord pris till och med nu på söndag. Om du vill se produkterna som syns i inlägget så hittar du dom HÄR. (Och koden gäller alltså på HELA sortimentet till ord pris hos CountryDreams, inte bara det som syns i inlägget). Hela utbudet hittar du HÄR.

Heja hösten!

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS, foto: Mikael Roos

 

Rekommenderade inlägg

23 thoughts on “Att ha höst i Spanx!

 1. 🙈🙈🙈 när det gäller leggings känner jag mig som en gammal tant. För mig är leggings strumpbyxor fast tjockare. Alltså har man dem med kjol eller klänning. Även om du ser strålande ut så tycker tanten här att det fattas ett plagg. Har funderat på detta i alla år sedan leggings slog igenom. Men alla har det ju så det är väl jag som är omodern… 😘

  1. Men gud, jag är helt med när det gäller “vanliga” tights i tyg! Känner jag mig ALLDELES för gammal för – tycker bara man ser gymnasieungdomar i? Det känns som strumpbyxor liksom. Men dessa känns som byxor, nog mycket för att de ser ut som byxor också.

  1. Stretchiga men normala i storlek kan man väl säga. Jag har S i dessa. Tror det är mer hur mycket shaping man vill ha som styr storleken också; har du en liten M i vanliga fall kan du absolut ha S, de håller bara in mer då liksom.

 2. Woaw!! Älskar den första outfiten! Jag säger som många tidigare sagt, det är så himla dyrt att följa dig.. hahaha. Tack för all inspiration!

 3. Otroligt som alltid . Idag köpte jag uggs till min dotter 😊, alltid fyndar jag något vi inte kan leva utan. En fråga , upplever du sammetstighten ”klumpigare” än de i skinn om du försår var jag menar. Sammet kan ibland göra det tycker jag. Kram och tack för all inspiration och värme du sprider ❤️

 4. Alltså ni två tillsammans – vilken match, galet inspirerande och vackra bilder 😍
  Man vill ha precis allt!
  Kram kram

 5. Leggings&uggs- check 😂 Plånbok tom -check 🙈 superexited i väntan på leverans 😍 Bästa inspirationen!!

 6. SÅ snygga! Vill ha alla tre par Spanx! Men, nu blev det MOTO (tror jag köpte det sista paret för nu är de slut i lager). Får nog köpa velvet sen. Och den gröna Nitiway knit tröjan ser SÅ härlig ut! Sparar den till önskelistan också och hoppas på att det kommer fler FRU-rabatter framöver. 🙂

 7. Hur är de i midjan? Sitter de hårt? Är gravid i vecka 12 och funkar på om de är tillräckligt stretching för att kunna ge med sig de kommande veckorna när magen börjar puta lite eller om de sitter för hårt och blir obekväma? De sitter som en dröm på dig!

  1. Det är ju shaping så nog inget jag själv skulle vilja ha som gravid även om de inte sitter hårt; de håller ju in magen liksom.

 8. Jag fick hem leggings spanx som du tipsat om, så galet nöjd. Fina sitter som en smäck. Först tänkte jag så små, brukar ha small. Dem va perfekta❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *