Att ha full husrulle.

 

Alla rum blir ju rum för lek och stök när man har barn, så är det bara.

Har man då dessutom en ganska så studsvänlig soffa med många mjuka kuddar och stort utrymme att studsa fram på så är det ganska givet att den kommer få utstå en hel del.

 

 

Och så kommer storebror och kastar kaniner till en, så är lyckan gjord.

Tokungar.

Så HIMLA nöjd med hur färgen och vardagsrummet tog form; det adderas små detaljer där inne i sakta mak och bit för bit blir det rummet färdigt. En matta fattas såklart (kanske om två-tre veckor?) och mer tavlor ska upp på väggarna i takt med att jag framkallar egna bilder och ramar in, men i övrigt är det ganska klart faktiskt. LÄNGTAR tills det blir jul och vi kan dra in en gran och gå bananas – det är ju det finaste smycket man kan tänka sig för ett rum? Julgranen. Längtar.

Hoppas ni får en riktigt fin tisdag, vänner!

Jag ska ha en, tänker jag.

 

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “Att ha full husrulle.

 1. Framförallr tycker jag vardagsrummet mer huserar lekrum än nått annat rum i huset 😂
  Jag är hemma och kör en ny omgång vabb och planerar ommålning av övervåningen.. lutar åt färgen pepparmint i sonens rum och teal eller mörk jade i dotterns rum 😍 men sen behöver både entré, hallgåmg och v-rum få sig en omgång med 😀

 2. Ser varken tv eller datorer finns dom eller är dom bara inte visade….önskar man kunde övertyga mannen att man inte bheöver tv….om ni inte har tv hur har du lyckats att förhandla bort den isf:)

  1. Tv:n står i skåpet så den syns inte ☺️ Bara att öppna dörrarna när man ska titta (vilket typ aldrig sker). Jag o mannen har bärbara datorer så inget som behöver en plats.

 3. Har du någon NCS kod för vardagsrummet och noahs rum? Bor i finland så norsjö/jotun osv egna kodergår inte att få fram här. Söker en grå-grön väldigt dämpad “obestämbar” färg, efter 5 provburkar tar man gärna emot tips 😅

  1. Noahs rum har jag ju blandat själv så det finns ingen kod på den, vardagsrummet är S4502-Y men uppfattas nog inte som så grön.

 4. Så himla lustigt att du skrev färgkoden till ert vardagsrum… skrev precis upp en kod som jag vill använda på ett par pallar till sovrummet o det vara ju samma 😊. Lite lättare att se färgen på en hel vägg än på en liten tuss..👍
  En fråga, om jag ska spraymåla och bor i lägenhet, hur gör jag då? Flyger färgen runt i luften? Du är ju expert på det här med målning.. (och allt annat också om du frågar mig)

  Åter stort tack för all inspiration du ger varje dag ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *