Att ha fått vara bara stylist för en gångs skull.

 

I förra veckan hade Mikael ett fotojobb för ett tyskt bröllopsklänningsföretag (Hues of Vintage) och frågade mig om inte jag kunde vara stylist och MUA för fotograferingen. Självklart! Det är ju SÅ roligt att få vara kreativ även med det som sker vid sidan om kameran, och att enbart få koncentrera sig på modellen och detaljerna var riktigt lyxigt.

Freja, modellen, kunde man ju dö för litegrann. Åh.

 

 

Så vad gjorde jag då?

Jag gjorde hår och smink; ett hår som behövde kunna gå från en frisyr till en annan i en bil utan verktyg, i min studio hittade jag eucalyptusblad i plast som jag tvinnade ihop till en krans och buketterna band jag ihop på några minuter av det som fanns på plats just där vi skulle fotografera. Det enklaste är ju oftast det allra vackraste; man BEHÖVER inte plöja ner mängder på blommor och flådiga uppsättningar och man nu ändå vill ha en mer bohemisk stil.

 

 

Och så stod jag vid sidan om,

sprang fram och fixade håret när vinden tagit tag i det för mycket, trasslade loss Freja från hallonbuskar och försökte låta bli att i ropa titta hit! titta ner! vänd dig så! och annat som jag brukar göra när det är jag som fotar.

 

 

Så det blev två stycken stilar en blåsig höstkväll här utanför Ystad;

Micke bakom kameran, jag bredvid den och Freja framför. Så vansinnigt roligt!

Men nu ska jag packa bilen och köra till Småland, för imorgon kommer det ett filmteam dit och så ska jag spela in en ”reklamfilm” åt ett företag, och det är en hel del som ska fixas innan dess. Första gången jag gör nåt sånt åt någon annan också, men det ska bli spännande och jag hoppas att resultatet ska kännas avslappnat och ”jag”. Håll tummarna!

Så; ses i Småland vänner!

 

5 kommentarer till “Att ha fått vara bara stylist för en gångs skull.

  1. Kikade in på Frejas insta. Vilken vackersak. Älskar henne drag. Ögonen, ögonbrynen.. 👌 Jättefina bilder. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg