Att ha en favorit i repris!

ANNONS MAYBEAUTY

 

Yes, det är dags för min favorit från MayBeauty-familjen igen!

The Incredible Pore Mask som är en så himla skön lermask som stramar upp och rensar ur och dämpar talgproduktionen om du har lätt för att bli oljig (och förminskar porer, men jag har inte det problemet så där kan jag inte säga hur den hjälper). Eftersom jag bara är periodvis fet i hyn så använder jag denna vid de perioder det behövs helt enkelt; när huden känns oljig eller oren eller bara är i behov av en storstädning.

 

 

Såhär ser den ut!

Som sagt en lermask, förpackad i en alldeles lagom förpackning och med en ganska mild doft.

 

 

Rengör huden och lägg sen masken!

(Jag brukar väl inte ha läppstift vid maskpåläggning i vanlig ifall kanske, men det är ett Matt Shaker och alla som testat ett sånt vet att pigmentet är omöjligt att tvätta bort med vatten, så läpparna fick vara ifred helt enkelt).

Jag lägger masken där den behövs – inte nödvändigtvis i hela ansiktet. Har du en fet t-zon men torra kinder till exempel så lägg bara masken i t-zonen.

 

 

Sen väntar du, i ungefär 15-30 minuter, tills masken har torkat.

 

 

Sköljer av!

 

 

Och sen är du good to go! Följ upp med ditt vanliga serum/creme.

Masken är som sagt bra för dig som vill lugna talgproduktionen, minska porer och ”städa upp” huden en aning. Du kan göra den vid behov för att dämpa glansighet eller oljig t-zon, eller använda den en-två gånger i veckan om du producerar mycket talg och behöver något som lugnar produktionen. Den får fem stjärnor av fem möjliga från mig i vanlig ordning.

Och ni har 30% på masken nu med koden mindreporeremma (rabatten är redan inskriven om du följer länken och dras i kassan) och mer om erbjudandet och hur du beställer hittar du HÄR.

Hoppas ni ska tycka om den lika mycket som jag!

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY, foto: Mikael Roos

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg