Att ha saknat bland annat den här.

 

Åh, vad jag har saknat den här!

Och de andra två pojkarna såklart. Jag är ju borta då och då, men det är väldigt sällan jag är i Drömmen själv och där blir det som sagt så påtagligt hur mycket av oss som sitter i väggarna. Man saknar lite extra mycket då.

Idag har det alltså hunnit bli fredag och Noah har varit superförkyld någon dag och den bacillen verkar ha studsat över på mig i vanlig ordning för halsen började ont-kittla häromdagen och har jag riktig otur får jag väl full-rulle-förkylning jag också och blir sänkt någon dag. Bara det inte blir en niodagarsfeber som sist för guds skull! Det pallar man inte.

Igår blev jag alltså filmad hela dagen, från 11-19, och det var så vansinnigt knäppt och roligt och allt annat ni kan tänka er; jag är ju van vid att ge av mig själv via text och foto och inte alls rörlig bild och när man står i en mygga framför kamera är det ju inte utan att man fnissar för sig själv över hur knasigt det är. Men jag tycker ju samtidigt att det är så roligt, särskilt nu när jag hade så fria händer och verkligen fick vara MIG 100% hela vägen – då är det lättare tror jag, att känna sig naturlig. Det var för Clas Ohlson jag filmades, för deras kanaler, och jag hoppas kunna visa resultatet sen om några veckor; men jag fick alltså själv fritt utrymme på både produkter och tankar (det händer inte så ofta att någon vågar låta släppa en HELT fri såklart) och det var ett häftigt ansvar att få, samt lite läskigt. Hoppas det blev bra? Men det kändes så.

Idag är jag SÅ TRÖTT – jag brukar se energin som en strålkastare man slår på med full kraft, till exempel inför en föreläsning eller som nu igår under en inspelning, och när den lampan jobbat med fullt sken under så många timmar blir jag liksom urlakad och vill helst inte träffa en själ på en dag eller två för att hämta tillbaka ljuset, så det blir perfekt att vända tillbaka till Småland idag. Jag är bara hemma och vänder.

Och så mycket skönare att komma dit med familjen den här gången! Är ju liksom inte samma utan.

 

8 kommentarer till “Att ha saknat bland annat den här.

  1. Vill slå ett slag för kolloidalt silver, jag var den största skeptikern och skrattade åt folk omkring mig som lovordade silvervattnet. Jag har tagit tillbaka varje ord jag sagt om att det inte fungerar. Vi har botat förkylningar (brukar inte blanda i alkohol utan 50/50 citronsaft och silvervatten), magsjukor, öronvärk etc. Ger åt hunden också, en kork i hans vattenskål. Har man två skålar vatten åt honom, en med KS och en utan så väljer han varje gång den med KS i. Ja och barnen får lite i förebyggande syfte också när man hör att det går både förkylningar och magsjukor, spraya lite i munnen på dem varje dag 🙂

    Du kan läsa lite mera här:
    http://morotsliv.com/2014/01/kolloidalt-silver-dodar-virus-och-bakterier.html

    Krya på er!

  2. Oj märkte att det kanske låter som om jag skriver bloggen morotsliv, så är det inte. Utan jag tycker bara hon har skrivit enkelt och bra om KS 🙂 All kredit till rätt person!

  3. Jag har en helt orelaterad fråga. Jag har beställt dynan Candice från Ellos, som du också har. Det framgår inte på deras hemsida hur man tvättar den. Är fodralet avtagbart eller tvättar man hela dynan? Och på vilka grader? Tänkte beställa till barnens rum. Trevlig helg och krya på er!

  4. Jag kommer precis som du bli en pojkmamma snart. Har du några tankar om #metoo och gymnasieskolan i Umeå? Vad kan man som pojkmamma och pojkpappa göra?

    1. Man kan väl inte göra mer än sitt allt för att se till att ens söner lär sig respektera kvinnor, nej, allas egna rätt till sin kropp och allt det där andra som bör vara självklart? Det är ett enormt stort ansvar känner jag, att uppfostra söner. Men man kan ju bara göra så gott man kan.

  5. Jag har tvättat mina dynor (Candice) i maskin för mattor med skiftande resultat.
    Linnefärgade och marinblå blev bra men de ljusgrå blir liksom fläckiga…..tänker att man kan kanske kemtvätta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg