Att säga hipp hipp hurra och det där.

 

Ho hooo, vet ni vad? Idag fyller jag ju år!

37 år gammal minsann och det känns hur bra som helst – alla dagar där man får tårta och paket är ju bra dagar tänker jag och nån livskris känns inte i antagande. Lovar säga till om jag känner en nalkas.

Idag vet jag inte riktigt vad pojkarna har hittat på åt mig, men så himla roligt att få fylla år på en helgdag så att man har chans att få umgås lite iallafall och inte måste splittas åt olika håll. Tycker inte man blir för gammal för att fira (möjligtvis för gammal för att dra ihop dunderpartaj, lite för trött för det) och man ska liksom ta alla chanser till att gotta sig enligt mig, så jag njuter hämningslöst av födelsedagar och tänker fira på olika sätt själv också.

Så heja heja!

Idag är det födelsedag!

Foto: Mikael Roos

 

36 kommentarer till “Att säga hipp hipp hurra och det där.

 1. GRATTIS på din dag, hoppas att du får många paket som du visar oss.
  Tack för att du förgyller alla dagar, en underbar tid när man öppnar data och tittar in hos dig.
  kram Stina

 2. stort grattis! och vad skönt att inte livskrisa. ska försöka ta med mig lite av den attityden inför min tjugofemårsdag i december, att man kan fira lite, njuta inte och inte krisa så jädra mycket…

  1. Ha ha ha fast vet du? Min största livskris hade jag när jag fyllde 25 ha ha. Blev dock bra tillslut. Det är nyttigt att krisa också.

 3. Stort GRATTIS på födelsedagen, och tack för att du fortsätter inspirera här varje dag!🌻 Hoppas dagen blir riktigt fin!

 4. Stort GRATTIS på din födelsedag! (Faktiskt samma datum som Internet och det första meddelandet som skickades.) Jag och min man införde när vi träffades att hellre en dag kortare sommarsemester och att vi tar ledigt på födelsedagen. Just för att födelsedagen ska kännas lyxig och bara ens egen. ♡

 5. Stort grattis Emma! Hoppas att dina pojkar har hittat på något riktigt mysig och härligt för att fira att det är din dag idag.💖

 6. Grattis och tack för en underbar blogg! I dag fyller jag oxå år men 39 stycken har det blivit⭐️💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg