Att ha varit här och njutit.

 

SOM jag hade saknat Drömmen, det kände jag på en gång jag kom dit i onsdags för att göra klart inför filminspelningen.

Och så fick jag spendera en halv onsdag där, en hel torsdag, och så en halv fredag och en lördag den här veckan. Sån bonus. Jag går liksom bara runt i trädgården och andas in djupt och säger gud vad jag älskar det här stället! ungefär 100 gånger i timmen; och nu är det extra vackert när gräsmattan och uppfarten är alldeles röd-orange av löv.

Och ja; badrummet. Det är ju alltid något jag längtar efter.

 

 

Satte en eucalyptuskvist mellan vaskarna.

 

 

En renfäll fick torka över badkarskanten;

vi hade mest tur med vädret under inspelningen men nånstans runt tre öppnade sig himlen i 20 minuter så då hann ett och annat bli blött.

 

 

Och den lilla toalettdelen fick också grönt! Svåraste rummet att fotografera på grund av väldigt litet, men ni ser iallafall hur det hänger ihop.

Igår hade jag en jättefin dag och TACK!!!!! så himla hjärtligt för alla era gratulationer! Ni gör mig så vansinnigt glad ska ni veta. Tusen tack. Ska visa mina presenter också såklart, fick världsbäst saker som jag önskat mig (och har väl beställt lite saker till mig själv online under gårdagen också, man får ge sig själv presenter).

Men nu; lite jobb!

Ses alldeles snart igen <3

 

2 kommentarer till “Att ha varit här och njutit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg