Att ha 30% på något så himla bra!

REKLAM AGNESAMELIA

 

Enjoy Candles; de där realistiska hittepå-ljusen jag tycker så mycket om, har kommit i en ny version!

Eller ja; allt det som var bra är fortfarande som det har varit, men skillnaden är att på de nya ljusen är timerfunktionen ändrad till 4, 6 och 8 h så att ljusen kan lysa läääänge nu när mörkret kommer, och vaxet är aningen förfinat så att spridningen och skenet blir ännu snäppet bättre. Och så är priset lägre! Det är väl det bästa tänker jag.

Jag älskar hur man kan sätta igång timer så att ljusen tänds varje dag vid samma tid (välkomnar en hem eller gör att det ser ut som om nån är hemma om du nu inte är det) och att jag aldrig behöver oroa mig för att nån av barnen ska råka stöta till eller komma åt ljuset eftersom lågan inte är på riktigt. Väldigt bra till någon äldre också tänker jag, som kanske börjar få lite kortare minne men ändå vill ha känslan av levande ljus hemma.

Så, nu kommer julklappschansen nummer ett! Koden EMMA30 ger 30% rabatt på alla Enjoy Candles inne hos AgnesAmelia till och med nu på onsdag! Hur bra?! Alla Enjoy hittar ni HÄR.

(På bilderna är det mest Nordic White, Classic Ivory har ett lite ”gräddigare” sken för er som vill ha det).

Yay!

 

8 kommentarer till “Att ha 30% på något så himla bra!

  1. Hur länge lyser de på en omgång batterier? Har några billigare ljus och tycker dom slukar batterier. Måste byta varannan vecka om de står på 6h timer… så tänkte om dessa är snålare eller om det bara är att gilla läget 😉

    1. Oj inte mätt, men tror det står? Har mina på timer så då är de ju inte tända hela tiden och då känns det som de håller hur länge som helst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg