Att ha en omtöcknad, älskad hemma.

 

Och så är hon hemma!

Vid tre stod jag helt enkelt inte ut längre och ringde, trots att de skulle ringa, och då var hon precis klar. Operationen var lite meckigare än förväntat med en knöl som var intrasslad bland ledband och annat – men veterinären hoppades att det var en fettknöl och nu är den iallafall borta och ivägskickad på analys och så får vi se helt enkelt.

Stackaren har ont och har precis fått Alvedon (ja hon har fått det ordinerat, ni kan vara lugna, jag medicinerar inte vind för våg) och nu ligger hon här och piper och är sådär trött och rufsig att det liksom riktigt syns vilken jobbig dag hon haft, och nu ska hon få vila bland duntäcken igen och förhoppningsvis repa sig fort.

Men hon är hemma, min älskade, och vid liv. Det är det viktigaste.

 

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “Att ha en omtöcknad, älskad hemma.

  1. Alvedon (paracetamol) är livsfarligt för katter, då de saknar enzym för att bryta ned ämnet. Kanske är det du tänkte på Amelie? 🙂

 1. Soft ändå att du har lite extra vetrinärer här på bloggen som kan styra upp🙊😂

  Stackars hund! Hon ser lite stukad ut:(!
  Hoppas hon piggar på sig fort!

 2. Så skönt att du har henne hemma igen ! Med din kärlek och massa duntäcken kommer hon att bli bra ! Till alla som lägger sig i med besserwisserkommentarer säger jag nara – lägg ner ! Utgå från att Emma gör det allra bästa för sin hund enligt hennes veterinärs rekommendationer . Stor kram och krya på från Stockholm !

 3. Åh Tant då! Men skönt för er alla att hon är hemma igen💕Nu får ni pyssla om henne så att hon återhämtar sig fort. Många duntäcke och grisöron är hon nu värd, eller hur?!

 4. Skönt att höra att hon är hemma och att op gått bra! Intressant med Alvedon till hund, har jag inte hört förut. Nu får hon krya på sig, men under tiden har hon den bästa tänkbara omvårdnaden.

 5. Emma, hjääääälp! Vi ska ha bebis snart. Hur tänkte du kring garderoben till din nyfödda? Vad behöver man? Hur gör man miljövänliga val? Vart handlar man?

  1. Oj det där är så himla individuellt tror jag? Också lite NÄR man ska ha bebis; mina kom ju olika årstider. Jag köpte:
   * bodys som man inte behövde dra över huvudet (omlott). Svinläskigt att dra saker över huvudet på så små varelser. Body slår t-shirt med hästlängder i början tycker jag pga att man slipper glipan som lätt annars blir.
   * Byxor med strumpa inbyggd eftersom det är omöjligt att ha strumpor på småttingar
   * Overall (tunnare) för barnvagn etc. Gärna med inbyggd strumpa + vantar
   * Mössa tunnare (och varmare om höst/vinter)
   * hela pyjamasar med inbyggd strumpa
   * Nån onödig men dösöt kofta/jacka/whatever som man inte kan motstå

   Thats it egentligen 🙂 Och så mycket av varje sak som är närmast kroppen (ej overall tex) för man tvättar som en dåre. Tyckte att Lindex och Kappahl och sådär har bra basgrejer. Tänk lager på lager och mjuuukt och som sagt sånt som man inte behöver trä över huvud. Är det vinter så är merinoull fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.