Att ha höstrusk och sjukstuga.

innehåller reklamlänk 

 

Vad skönt att temperaturerna börjar vända!

I förrgår hade vi en halv grad på kvällen, och det är bara oktober. I Ystad. Galet. Nu har det börjat vända så att man slipper få ont i fingrarna av kylan när man går ut; just den biten får gärna vänta liiiite till. Tre veckor eller så. Sen kan det bli vinter och frost och mängder av snö (i Skåne, I wish) och en riktig vykortsjul där träden är alldeles tunga av snö och det singlar sakta under gatlyktorna utanför fönstret.

Idag är det omvårdnad av Tant i kombination med hemmajobb; så himla skönt att vara egen och kunna planera in här-hemma-jobb efter hennes operation och inte flänga nånstans. Natten igår var inte alls kul; hon hade ont och var trött och man känner ju sig så vansinnigt hjälplös när man inte kan göra mer än att trösta och ge smärtstillande på ordinerade klockslag och se till att hon ligger så skönt det går. Första dygnet är ju oftast värst, så jag får hoppas att det är så nu också.

 

reklamlänkar: halsduk HÄR / skor HÄR  /tröja HÄR (kjol under som inte syns) /strumpbyxor med alpackaull (!!!) HÄR

 

Sen ska jag sätta mig och gå igenom lite bilder från i måndags; vi tog en väldigt spontan tripp till Köpenhamn och Tivoli med pojkarna efter jobbet och det var SÅ fint! Jag har ju aldrig varit på deras Halloween tidigare, bara sommaren och så deras julskyltning, men det var precis lika mysigt som deras julskyltning fast med spindlar och pumpor istället för tomtegubbar och fusksnö. Ni ska få se! Vansinnigt svårt att fota på grund av becksvart, men så värt att åka dit om ni funderar på det – man går runt och myser så mycket att man har konstant gåshud mer eller mindre.

Men nu ska jag ta ut den gamla Tanten på en lite styltig promenad och sen bädda ner henne framför kakelugnen medan jag redigerar bilder.

Och tack för all er omtanke! Så fint att vi är många som önskar den här Tanten bättring <3

Foto: Mikael Roos

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha höstrusk och sjukstuga.

 1. Hoppas Tant känner sig bättre snart!
  Vi åker till släkten i Köpenhamn på lördag och skall ta en sväng till Tivoli.
  Min son gillade inte Liseberg som vi var på igår kväll, han ville inte gå i hamnområdet bland spöken och zombiesar så jag hoppas att Tivolit inte kryllar av dem 🙂
  Ser fram emot ditt inlägg med bilder från Tivoli 🙂

  1. Nu var ju vi där när det var mörkt så man såg inte så mycket ha ha, men det var absolut mer pumpor och katter och spindlar än zombies? Tror inte jag såg en enda ”läskig” grej som zombie eller sådär (förutom nån besökare som var utklädd med läskig mask). Absolut barnvänligt, det vi såg.

 2. Å jag önskar också lilla tanten bot och bättring… å det låter som hon har en alldeles underbar sjukvårdare i alla fall och det är skönt att kunna sktyra sin tid då man måste vara hemma och ”vavva” (vård av vovvar)
  Ta hand om er!
  Kraaaam Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.