Att ha veckomatsedel igen!

 

Ni är många som har efterfrågat veckomatsedlarna efter dess lilla sommaruppehåll, och nu är jag väl mer eller mindre i fas med dessa igen känner jag så ska försöka dela de veckor jag är så strukturerad att jag har allting nerskrivet. Som den här! Veckans matsedel (ja den kom på en onsdag, men det är ju inte så noga – det kan vara nästa veckas) ser ut såhär:

(All rosa text är klickbar)

Måndag: Räkstuvning med ugnsomelett
Tisdag: Pasta med köttfärs
Onsdag: Västerbottenostpaj med sallad, focaccia med prästost
Torsdag: Carbonara
Fredag: Bakad potatis med skagenröra
Lördag: Inbakad flaskfilé med smashad potatis
Söndag: Helstekt kyckling med gräddsås och sötpotatispommes

Dessert-tips: Cheesecake-galette!

Den här veckan fuskar jag dessutom med att låta butiken packa så hämtar mannen upp på väg hem från jobbet; världens bästa tjänst om man inte kör matkasse eller vill springa i mataffären med småbarn efter förskolan.

Så ser vår vecka ut! Hoppas ni kunde få lite inspiration.

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att ha veckomatsedel igen!

 1. Jag låter dem både packa o köra hem varorna till dörren. Det är så skönt, ngt av det bästa jag gjort ❤️

 2. Tusen tack för tipsen!
  Vi åt ugnsomelett med räkstuvning igår. Familjen var mycket skeptisk till
  mitt förslag, men tjooo vad det uppskattades. Allt åt vi upp. Inte ens en liten bit till matlåda blev det.
  Tack också för en mycket bra blogg, innehållet, bilderna och en härlig gott och blandad läsning. Tack!

  1. Eller hur?! Jag var mycket skeptiskt själv men lagade det eftersom jag vet att min man älskar den typen av “rejäl” mat, och pojkarna slukade det. Jättekul!

 3. P.S. Blev sötpotatispommesen bra tyckte du? Det är underbart gott ju men jag har aldrig gjort egna, tänk om de blir lika bra som på restaurang! Mums 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *