Att ha trött-i-mössan-lördag!

 

Gud, idag är både jag och Leo tröttmössor;

vi tog sovmorgon båda två och jag känner mig ändå lite vimsig och trött och skulle nog kunnat avverka en timme till. Egentligen skulle vi till Småland idag, men att sätta Tant i bilen så lång tid med sin tass känns inte riktigt schysst och mitt vänsterben funkar inte riktigt som det ska som ni vet (rumpan som bråkar) och nu vet jag varför; tydligen har jag ett nytt diskbråck på nedersta kotan som buktar ut och klämmer nerven och voila så känns det som om problemet sitter i rumpan och inte alls i ryggen.

Så vi får se hur det blir med Småland helt enkelt.

 

 

Den här helgen förra året var det Huseby (senare i år) och årets första snö kom när vi satt där i Drömmen, och det är ju livet när det kan bli så. Ingen snö den här helgen men hoppas att den kommer till Huseby helt enkelt, så det blir julkänsla upphöjt till två. Nån vecka till sen kommer julstjärnorna upp och jag har redan börjat göra ett kartotek med recept på goda julsaker man kan baka veckorna fram till jul för att liksom dra ut på det. I år firar vi här i Ystad så ännu en anledning att ta i lite extra.

Men nu ska jag ha lördag här, försöka vakna till och låna Leos rygg till ett fotoprojekt. Och bilderna ovan tog Micke när jag lånade ut mina ben som strumpmodell åt Jenny (Modesto) för ett litet tag sen, men skulle lika gärna vara nu eftersom stickade overknees är ett måsteplagg här hemma. Ser ni hur liten hon är, Spöket? Som ett litet rangel.

Men iallafall; lördag!

Ändå bra grej, eller hur?

 

6 kommentarer till “Att ha trött-i-mössan-lördag!

  1. Åh, blir så sugen på att besöka Huseby, det var några år sedan men den julmarknaden är ju så mysig. Jag är på jakt efter fårskinn och vet ju att du brukar köpa där. I vilken prisklass ligger de på. Ha en fortsatt härlig helg!
    Kram Catarina

    1. Ett diskbråck går inte att träna bort, med eller utan sjukgymnast. Vad de gör är att hjälpa folk att hålla sig i rörelse ändå under de månader/år man har ont och det gör jag i vilket fall, och att förebygga med starkare muskulatur. Men att få ett bråck att gå tillbaka med gymnastik är som att dela vatten med kniv typ 🙂

  2. Kartotek med julbak låter härligt! Kan du dela med dig av det så kanske vi också kan handla in och följa samma plan? Hade vart skönt med en plan i julhetsstressen som annars lätt blir i min familj i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg