Att vara dressad för rörlig bild.

REKLAM COUNTRYDREAMS

 

Förra veckan skulle jag ju filmas för Clas Ohlson i Drömmen och hade en klar tanke om hur jag ville vara väldigt ”Ernst” och liksom kanalisera den där Drömmedkänslan inifrån och ut; inte riktigt läge för högklackat och spets kanske utan mer robust och praktiskt och framförallt varmt eftersom vi skulle spendera mesta tiden utomhus. Och det måste ju inte vara tråkigt bara för att det är praktiskt heller?

Inne hos Country-Dreams hittade jag såklart den perfekta ”spela in film i skogen”-outfiten!

 

 

Sådär var jag både varm och praktisk, men kände mig samtidigt extremt mysig och ”hemma” på något vis – verkligen en höst-till-vinter-uniform man vill ha när man går på prasslande löv, dricker glögg på julmarknader, bär in ved, klappar hästar eller tänder marschaller. Ja, ni fattar. Hittade också ett så vansinnigt snyggt och smygjuligt lack på Parelle; OPI i färgen I´m not really a waitress som jag tänkte kunde passa fint när det skulle vara mycket händer i fokus.

På mig hade jag iallafall:

Dunväst (vilket måste vara världens bästa plagg?) från Parajumpers HÄR
Ljuvligt varm tröja med polo man inte stryps av HÄR
Jeans i avslappnad, rak modell HÄR (har tydligen nån avancerad stretch också som gör att de inte förlorar formen). Rymliga i modellen, jag har min vanliga storlek här och skulle kunna ha en mindre om jag skulle vilja ha dom tightare men tycker om ”relaxed fit” på de här.
Vantar att mysa runt i (julklappstips!) HÄR
Mössan är Canada Snow (köpt på Scorett här i Ystad) och skorna BilliBi.

Och filmen? Jag har ingen aning, inte fått se någonting ännu, men den ska bli klar nu nån gång i november och jag hojtar såklart till så snart den är ute.

Ska bli så spännande att det inte är klokt!

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS, foto: Mikael Roos

 

5 kommentarer till “Att vara dressad för rörlig bild.

  1. Vilken snygg outfit! Men det är ju inget som en annan har råd med…. Kul med reklamfilm. Du får hojta till sedan när den finns ute. :.)

    1. Nej men man får se det som inspiration – jeans och polotröja och vantar finns ju även på kedjorna :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg