Att ha fått årets första frost.

 

Inatt smällde det till minsann och jag möttes av en alldeles hårdfrusen bil i morse när jag kom ut och skulle köra in till stan. Den här vinterns allra första frost! (Och självklart hade jag ingen isskrapa i bilen utan fick stå och skrapa rutorna med tre förpackningar Clas Ohlson-batterier, vilt svärandes, men det behöver vi ju inte fokusera på). Det betyder att det alldeles snart är okej att dra fram julstjärnorna – jag ger det en vecka till sen börjar jag nog tror jag? Känns rimligt ändå?

Annars njuter jag av att den blockad jag fick satt i ryggen igår sakta börjar ge verkan – nu är det ju retat utav bara helskotta men jag känner att UNDER det så har det jag haft ont av bara försvunnit och när kortisonet lagt sig kommer jag nog vara bättre än på mycket länge. Svinläskig grej såklart; gå in med en decimeter nål rakt in i ryggen, men samtidigt helt ljuvligt om det nu visar sig fungera lika bra som jag tror. Då kan man få sticka decimeterlånga nålar i min ryggrad hur mycket man vill faktiskt.

Men nu ska jag försvinna en trappa upp och börja packa – jag flyger till Paris för två dagars fotografering i nästa vecka och måste sätta ihop alla outfits med accessoarer och sådär så att det är klart. P a r i s alltså, livets stad. Längtar mig tokig.

Men vi hörs snart igen, såklart. Ta hand om er så länge.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha fått årets första frost.

  1. Stackars dig. Hoppas du snart blir bättre och njut av Paris men inte för mycket….hahha ska snart oxå dit när mässan befinner sig där. Kram Natascha

  2. Den där blockaden är inte att leka med, jag har fått den 3 gånger. Men så himla skönt när det släpper!
    Nu väntar jag dock på operation av mitt diskbråck eftersom det är 3 gången på ett år jag drabbas med intensiva nervsmärtor i benet.
    Hoppas att din blockad hjälper dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *