Att fira ännu en födelsedag här hemma!

 

Hipp hipp hurra – idag är det mannens födelsedag!

Vi fyller ju år lite på ett pärlband; Buse, jag och mannen, så det blir en hel del firande där i oktober och början av november innan det blir still algen till april när Noah så strategiskt valde att komma. Då har vi iallafall ETT vårbarn i familjen och är inte höstisar allihop.

 

 

Så idag startade vi med den obligatoriska frukost-tårtan och paketutdelning och sen var det en mycket nöjd man som lämnade huset med en tårtkartong under armen så att han kan mumsa födelsedagsgott hela dagen på jobbet om han vill.

Själv ska jag vänta in mer ljus så att jag kan fota av några samarbeten, och så ska jag försöka hinna baka ihop en födelsedagsbakelse med killarna i eftermiddag (tårtan var ju köpt på bageriet, så nån form av födelsedagsbakelse ska vi försöka få ihop själva) och imorgon har jag hört rykten om att jag ska kidnappas för ett eget födelsedagsfirande.

Men det är då det! Senare idag kikar jag in med en tävling där ni kan vinna ett presentkort på ett riktigt, riktigt bra ställe – missa inte det!

Ses om några timmar igen.

4 kommentarer till “Att fira ännu en födelsedag här hemma!

  1. Blev lite nyfiken på tårtan: är det mintsmak eller bara ljusgrön färg? Den ser ju nästan ut som en glasstårta men det hoppas jag inte att det var om han tog den under armen till jobbet 🙂 Du får gärna recensera smaken om du vill.

  2. Vi har exakt samma med hektiska höstar och lugna vårar. Dottern, jag och mannen fyller år efter varandra. Sen fyller sonen år i april. 🤣👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg