Att titta in i badrummet där hemma.

 

Vårt badrum här hemma är det många som efterfrågat bilder på!

Det syns då och då men kanske inte så ofta, så jag tog några bilder igår. Vi har tre badrum; det här som är ”mitt och pojkarnas”, ett ute på kontoret som mannen oftast använder och så ett en trappa upp till Leos rum som ingen använder mer än Leo då. Men detta är det som används absolut mest, och det syns nog också med saker lite överallt.

 

 

Bredvid badkaret står pojkarnas badleksaker redo i en korg;

den når dom även från badet och kan snabbt dra upp vilken leksak som nu än kan tänkas fattas för stunden. Där finns också ett skåp som innehåller badbomber, badskum, tvålar, lite necessärer och sådär – dock inget av de sakerna som används ”varje dag”. De har jag bredvid handfatet.

 

 

Jag vågar inte fota min hudvårdssamling bredvid handfatet faktiskt, för den kan nog klassas som sjuklig och jag kan redan nu ana kommentarerna. Men jag har alltså ett skåp, som ni kan se på bilden, och bredvid det står det ett gammalt bord som innehåller a) oftast en pyjamas eller det mysset jag vill byta om till när jag kommit hem och b)det mesta inom hårvård jag behöver (värmespray, inpackningar, färgbomber, spray för plattång, spray för lockar, conditioner, serum, saltvattenspray, silikondroppar och så vidare i oändlighet beroende på vad som ska göras med håret) samt lite saker som inte används så ofta men är bra att ha ändå (bodylotions, brun utan sol, handskar för scrub, smink för fest och så vidare). Obs på att jag inte använder allt det där för håret VARJE dag, men det behövs ju olika produkter för olika saker och det är därför det blivit en del.

 

 

I skåpet finns mina ansiktsmasker.

Ja, det är typ tre våningar. Ja, det är lite sjukligt men i perioder samlar jag och man behöver såklart inte alla på en gång men jag lägger mycket masker och man behöver ju kanske olika masker olika tidpunkter på månaden, eller beroende på hur huden beter sig just då. Ofta kör jag två eller tre på samma gång; alltså det som kallas för multi-masking där jag kanske lägger en uttorkande mask för pannan, en uppstramande för kinderna och en fuktgivande för hak- och käkpartiet.

Det är nog mest Peter Thomas Roth, MayBeauty och GlamGlow i skåpet om man måste se till märke, men även en avdelning med sheetmasker för både hår och hud.

 

 

Bredvid skåpet och ovanför bordet så har jag tre såna här hyllor.

Japp. You get the picture.

Den översta hyllan innehåller nagellack och sånt som inte används varje dag; som makeupborttagning (sminkar ju inte ögonen varje dag) och vissa typer av rengöringar och setting spray för smink och några kartonger med o-uppackade burkar av de ansiktscremer eller serum jag använder. Kanske låter knäppt, men jag köper oftast på mig när jag kan handla på taxfree och det är typ ”ta tre betala för två” och liknande vilket det oftast är på Clinique (som är 80% av min hudvård) så då köper jag sådant som jag vet att jag använder varje dag och så kan jag bara öppna en ny förpackning när den gamla tar slut utan att behöva springa och handla en till fullpris. Blir en större engångssumma vid varje köptillfälle såklart men sen behöver jag inte lägga ett öre på ett halvår fram och har bara betalt en bråkdel av priset.

Hylla nummer två innehåller det jag har varje dag eller ofta; ansiktstvätt, ansiktsvatten, rondeller, serum, dagcreme, nattcreme, spf50, läppbalsam, booster/syra/pads och så vidare.

Hylla nummer tre, alltså längst ner, innehåller mer praktiska saker som pincett, tandborstar, tandkräm, min necessär med vardagssmink, en necessär med lösögonfransar samt accessoarer för hår och kropp samt en necessär med prover och miniförpackningar som jag alltid försöker samla på mig eftersom det är perfekt när man ska ut och resa och vill slippa ta med sig sina full size-produkter, samt de flesta av mina parfymer.

Jomensåatt.

Det var delar av vårt badrum i bild det, och resten i text (så får ni skapa er en mental bild av det kaoset).

Lite så har jag det där inne.

20 kommentarer till “Att titta in i badrummet där hemma.

 1. Du behöver inte ursäkta dig! Skönhetsgrejer och krämer och masker och smink är bara din grej och jag gillar dig precis som du är, manisk och allt 😘❤️

  1. Massor! Paulas Choice, Dennis Gross, etc – mängder av märken har en massa olika syror för hemmabruk beroende på vilken typ av ”problem” du har. Eftersom jag gör Dr Gross-behandlingarna på salong använder jag hans pads mellan behandlingarna.

  1. Tyvärr är det extremt sällan jag har parfym men de jag har är Black Saffron från Byredo, CLEAN Warm Cotton, Maison Margiela Replica Funfair Evening samt Laura Merciers Ambre Vanille samt Tart au Citron.

 2. Du är för härlig 😁
  Vi har 2 badrum, ett är ”mitt” och där finns inte ett spår av mannen. Det andra är ”hans” och ibland får jag en kommentar i stil med ”- snällt att jag får använda ett halvt hyllplan av 3 i mitt badrum” 😄
  Tusen tack för bästa bloggen.

 3. Hahhah men sen är du ju vacker som en dag oxå 🙂
  Tror om man kollar in i de flesta tjejers skåp och lådor så finns det en heeeel del.

  Jag är inne i en period nu när jag försöker göra slut på allt jag köpt. GIllar jag det inte av ngn anledning ger jag bort el kastar. Superskönt 🙂

  Ser att du har den där Glam Glow masken…fick den av en kollega som inte tålde den, men jag tycker den känns sååå kladdig och lukten är för söt för mig…gillar du den? Kollegan sa att personalen på Kicks sa att det var nr 1, men jag har provat bättre fuktmasker måste jag säga. Eller finns det ngt tips på hur den ska användas?

  // Åsa

  1. Vilken av dom menar du? Den blå är för fukt och är SUPER (ja kladdig och doftar choklad) men den orange är för att bleka pigmentförändringar och den lila är för att strama upp.

 4. Vad underbart att se ett badrum som ser ut som ett riktigt badrum!! Med leksaker, kaos och krämer. Sådär som det ser ut där någon bor och lever liksom. <3

 5. Tack för titten! Två frågor: 1) har ni funderat något på användning av plast (som badleksaker till barnen)? Jag undrar alltså bara, har själv en massa plast hemma. 2) Hur rensar du för att få plats med dina saker? Har du en rutin att du varje månad går igenom alla grejer eller kör du med ”en sak in=in sak ut”? Eller hur gör man?! Är det bara jag som hittar solkräm från 2009, har hårgrejer som jag aldrig använder (det står anti frizz men funkar ju aldrig) och flera halvtomma plåsterkartonger?

  1. Svar:
   1: om du tittar på högen där bredvid badkaret – vad tror du? 🙂
   2: När det tar slut slänger jag, när det blir gammalt slänger jag (händer sällan, vet vilken storlek på produkt jag behöver för att det inte ska bli gammalt), och så har jag en korg där jag slänger ner saker jag inte använder och har det inte kommit upp ur korgen på en månad så kastas det men det är ärligt talat extremt sällan. Jag är så pass gammal nu, eller så inkörd på vad jag tycker om, att jag köper inte ”fel” saker till huden eller sånt som inte används. Och jag får heller inget sånt i present, tror alla har ganska bra koll på vad jag gillar 🙂 Sen finns det ju saker som används MER SÄLLAN men det innebär inte att jag inte måste ha det; jag har tex en viss typ av lösögonfransar som jag aldrig skulle gå med till vardags men som behövs vid vissa typer av plåtningar och sådär. Jag har ju väldigt mycket saker också som faller under kategorin ”rekvisita” som jag köper på mig privat för att det nån gång kommer komma till användning vid en plåtning men som inte används alls av mig i vanliga livet, som ett snöflingenistrande rouge till exempel som blir magiskt när man ska sminka någon inför vinterporträtt men som inte alls går att ha ”vanligtvis” – så jag är väl ingen mall att gå efter, jag har ju mer än vad man brukar ha av den anledningen.

 6. Visst är det härligt med hudvård, lyx och avkoppling samtidigt 🙂
  Själv är jag helt hooked på K-beauty just nu fantastiska krämer och rengöring till bra pris

 7. Hej!
  Härligt, jag har också en massa saker, krämer, annat och blir lättad och glad då jag inte är ensam om det. Jag blir otroligt nyfiken att få se de andra hyllorna och delarna av badrummet. Och det är kul att se att det är någon som ”bor” där och använder rummet. Ha en toppenhelg! Kram

 8. Underbart! Mer hudvård, säger jag. ALLTID mer hudvård om du frågar mig. Är också en ansiktsmasksnörd, Ian längta hela dagen efter kvällen då jag ska få lägga en mask och följa upp med generösa mängder serum så huden blir helt plumpad och babymjuk 🙏
  Vore kul att få höra mer om dina favoriter i skåpet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg